*Nettavisen* Nyheter.

Husk kvartfinale 3 på Jordal søndag

Kvartfinalekrigen fortsetter med hjemmekamp søndag...

05.03.11 16:32

Klikk på bildet for å forstørre.

Det ble som ventet et realt drama da Vålerenga og Lørenskog innledet kvartfinaleserien på Jordal onsdag. Lars Erik Lund avggjorde kampen til vår fordel fem minutter ut i femte periode, etter at det stod 3-3 ved full tid. Oppgjøret ble preget av at det var mye følelser i sving mellom gamle kjente, og alt tyder på at denne kvartfinaleserien blir den jevneste på mange mange år. Morten Ask spilte sin første kamp for Vålerenga, og klarte seg bra til tross for ikke å ha spilt kamp på over et år. Det er ingen tvil om at Morten blir en viktig brikke i dette sluttspillet. Vålerengas bestemann var forøvrig Mats Rosseli-Olsen, som skapte hodebry for Lørenskogs forsvar gjennom hele kampen.

Lørenskog vant den andre kampen fredag kveld, mens lagene møtes til ny dyst på Jordal søndag klokken 17. Da er det mulig vi får med Regan Kelly, som har vært ute en periode med hodesmerter etter en hjernerystelse. Regan trente på is torsdag og føler seg bra.

Billetter

Billetter til hjemmekampene er tilgjengelige på internett; www.billettluka.no/vif-hockey

Du kan også kjøpe billetter hos Narvesen / 7-Eleven, og det er klansbilletter til salgs i Vålerenga Sjappa på Jernbanetorget/Oslo S.

Billettboden på Jordal Amfi åpner som vanlig 2 timer før kampstart.

Voksen: 160,-

Klanen: 140,-

Barn: 60,-

Honnør: 100,-

Sesongkortinnehavere: 130,- (Vis kortet i luka)

Vålerenga - Lørenskog
Søndag 6/3 klokken 17:00
Jordal Amfi

Vel møtt!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.