RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva betyr sexdrømmen?

Foto: jean-marie guyon (Getty Images/iStockphoto)
Drømmene dine er trolig ikke uvanlige, og du behøver ikke bli skremt, mener drømmeekspert.

(SIDE2:) Hva betyr det egentlig hvis du drømmer om sex med sjefen? Eller en annen enn kjæresten?

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det er for eksempel ikke uvanlig å drømme at man har sex med en annen enn kjæresten sin. Det kan bety ulike ting, men ekteskapsrådgiver Sharon Gilchrest O'Neill, og forfatter bak boken «A Short Guide to a Happy Marriage», mener vi bør tenke over signalene i de nattlige tankene.

- Kanskje det er noe du føler du mangler i livet? Ellerså kan det hende du har er et problem i forholdet?

Her er et knippe drømmetolkninger, ifølge magasinet iVillage.

Sex med sjefen:
Selv om du drømmer at du har sex med sjefen din så betyr det ikke nødvendigvis at du har lyst til å gjøre det i virkeligheten. Denne type drøm kan bety at du bør være mer selvsikker i livet ditt, mener drømmeekspert Lauri Quinn Loewenberg, og forfatter av boken «Cracking the Dream Code.»

Å ha sex med en kollega er en lignende drøm.

- Det er trolig noe ved denne personen du beundrer, eller du er misunnelig over. Det betyr ikke nødvendigvis at du vil ha sex med ham, men det er noe ved personen du ønsker å ha for deg selv.

Sex med ekskjæresten:
- Å ha sex med eksen kan være hjernens måte å løse følelser på. Spesielt hvis du var den som ble dumpet. Men en slik drøm kan også si noe om ditt nåværende forhold. En heftig drøm om den forrige kjæresten dukker gjerne opp når ditt nåværende forhold er blitt rutine. Eksen dukker opp for at du skal finne tilbake til lidenskapen, mener Loewenberg.

Sex med en din venninnes mann:
Du ville trolig aldri gjort dette, så hvorfor drømmer man om det? Kanskje fordi din venninnes mann har noen kvaliteter du skulle ønske din mann hadde!

- Kanskje typen i drømmen er veldig omsorgsfull – noe mannen din kanskje ikke er så god på. Drømmen kan hjelpe deg med å starte en samtale med mannen din om hva han bør være mer oppmerksom på når det gjelder deg.

Sex med samme kjønn:
- Dette kan ofte forekomme under graviditeten, når kroppen din er ekstra feminin mener Loewenberg.

- Drømmen symboliserer noe som foregår i livet ditt, og er ikke et hemmelig «crush.» Så du behøver ikke bli stresset om du drømmer om sex med en annen kvinne.

Sex med en fremmed:
- Den fremmede i drømmen er egentlig deg, hevder drømmeeksperten, og forklarer:

- Har du nylig gjort noe som krevde en voldsom styrke eller mot? Da er mannen i drømmen et bevis på at du er stolt over det du har oppnådd. Hvis den fremmede er en kjendis, vel, trenger du egentlig analysere hvorfor du hadde sex med George Clooney i en drøm? spør drømmeeksperten overfor iVillage.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere