RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva betyr tatoveringene?

Sist oppdatert:
Hvorfor har Eve poteavtrykk på puppene?

(SIDE2): En tatovering skal vare livet ut og man velger ofte objekter som har en betydning for en selv.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Noen er relativt åpenbare, som David Beckham og Johnny Depp sine. De har tatovert inn navna på barna sine, og David har til og med Victoria (feilstavet) på armen.

Andre er mer kryptiske (Getty Images).

Sienna Miller har tre stjerner på skulderen, som skal symbolisere forholdet mellom henne, søsteren og moren. Hun har siden fleipet med at de ligner symboler for radioaktivitet.

Rapperen Eve tok potetatoveringene som et veddemål. - Jeg kaller meg selv «the bitch of the litter», har hun selv sagt.

Levi Johnston, som er forlovet med visepresidentkandidat Sarah Palins datter Bristol, tatoverte inn hennes navn rundt ringefingeren, som et symbol på at han forplikter seg til henne livet ut. De er begge 17 år, og venter barn.

Megan Fox har mange tatoveringer, inkludert et bilde av Marilyn Monroe. På ryggen står det: «We will all laugh at gilded butterflies», som er et sitat hentet fra Shakespeares «King Lear».

Britney Spears tatoverte to rosa terninger på underarmen da hun giftet seg med Kevin Federline for tre år siden. Han har et par blå. Disse skulle symbolisere parets ønske om å ta en sjanse og gamble på forholdet, samt deres tilhørighet til hverandre.

Rihanna har masse tatoveringer, inkludert en rekke romertall på venstre skulder. Dette er bestevennen Melissa Fordes fødselsdato, og ryktene gikk om at det var en lesbisk kjærlighetserklæring.

Chris Brown har tatovert seg siden han var 13 år gammel. Hodeskallen fikk han da han fylte 18.
- Den symboliserer at når du dør, når du begraves, råtner kjøttet ditt og alt som er igjen er beina og minnene om deg, men du er en engel. Jeg ville ikke ha noe demonisk så jeg tok en glorie over for å gjøre den positivt ladet.

Keith Urbans etniske armpynt betyr henholdsvis «kjærligheten overvinner alt» og «lykken tar aldri slutt».

Angelina Jolie har tatovert inn lengde- og breddegradene for barnas fødselssted på overarmen. Nylig la hun til de tre måneder gamle tvillingenes fakta på listen.

Pink har merket seg med «sir Corky Moore»; en hyllest til hunden hennes som døde i 2003.

Charlize Theron har en japansk koi-karpe, det japanske symbolet på kjærlighet, på ankelen. Hun tok den sammen med moren, som har en lik, og den symboliserer båndet dem imellom.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere