RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva enhver singel jente må ha

Sist oppdatert:
Single jenter trenger en perfekt leppestift og en liten, sort kjole. Men er virkelig dét alt du behøver? Neppe.

I tillegg til et lite arsenal av velværeprodukter og klær, bør du som singel jente også ha de ti tingene vi har listet opp her:

1. Et vanvittig bra bilde av deg selv

Hvis du skal være ærlig, så har du nok et bilde av deg selv som du er rimelig fornøyd med - et bilde hvor håret, smilet, og til og med kroppen din ser skikkelig bra ut. Og skulle du mot formodning ikke ha et slikt bilde, så sørg for å få tatt et. Et slikt bilde bør nemlig "tilfeldigvis" henge på kjøleskapet ditt slik at ethvert mannlig besøk ikke kan la være å se det når han ser etter kald øl (se nr. 5 på lista). Hva det mannlige besøket kommer til å si? "Er det deg på dette bildet"? Hva han egentlig mener? "Djizez..! Hun ser jo vanvittig bra ut! Bedre enn jeg har innsett". Sørg i tillegg for å ha en versjon av det samme bildet på pcen din, slik at du kan maile det til dem du måtte ønske.

2. Ett par fantastiske sko

Bare innrøm det: Det gjør noe med deg å ta på ett par høyhælte sko. Og nå om dagen kan du bruke slike sko til nesten ethvert antrekk. Hvis du skal ut på byen rett etter jobb, kan du med hell kaste sneakersene til fordel for høye hæler, og vips! har du ut-på-byen-antrekket klart. Husk at det ikke behøver å være ti centimeter høye hæler - det holder med én centimeter. For det skal ikke så mye til for at man går med hodet litt høyere hevet.

3. En Eminem-CD

Når du får en fyr på besøk, så kommer han etter kort tid til å gå igjennom musikk-samlingen din. Da er det bra for deg hvis den er omfattende, for han kommer neppe til å bli så imponert over at du utelukkende eier "jente"-musikk som Indigo Girls, Marit Larsen, Joni Mitchell, Dixie Chicks, o.l. Hvis du i hvert fall har noe musikk av Eminem (spiller ingen rolle hvilke låter), så sender du noen meget gode signaler: Du er åpen, og du tar ikke så lett anstøt - hvilket er musikk i enhver manns ører.

4. Et bra sjekketriks ...og en grei avvisning

Nå om dagen kan du ikke stole på at mannen tar initiativet, så utstyr deg selv med en enkel sjekkereplikk som ikke er pinlig hverken å høre eller framføre. Det skal ikke så mye til. Ofte holder det med et smil og et "har du det moro". Poenget er at du tør. Tenk så mye du kan gå glipp av. Allikevel er det noen ganger vi virkelig ønsker å gå glipp av noe, og i slike situasjoner trenger du en avvisningsreplikk. Et enkelt "nei" kan få deg til å virke arrogant, så prøv heller med "jeg tror ikke typen min ville sette så stor pris på at vi to gikk hjem sammen". Ja, det er løgn, men du unngår at han oppfatter deg som høy på pæra, og du ødelegger ikke selvtilliten hans.

5. En six-pack med godt øl

Vær forberedt på plutselige besøk, impuls-vorspiel eller nachspiel ved å ha øl i kjøleskapet. Og hvis du virkelig vil imponere mennene og få venninnene dine til å føle seg spesielle, så dropper du øl fra de gjengse bryggeriene, og satser heller på de litt mer spesielle øl-variantene.

6. Do-lektyre

Ikke fjern bladene dine fra toalettet når du har lest dem ferdig - legg dem heller i en aviskurv du kan ha stående på badet. Menn (og kvinner) setter pris på å ha noe å lese på do. Du behøver ikke å kjøpe "Sports Illustrated Swimsuit Edition" for å imponere ham (ærlig talt ville det sett litt dumt ut), men vurdér å kjøpe f.eks. "National geographic" el.l. På den annen side er det vel i denne situasjonen han er mest troende til å lese hva som helst, så du kan holde deg til "KK" og "Cosmopolitan" - kanskje han lærer noe.

7. Visittkort

Når du har passert 18, er det ikke like sjarmerende å levere fra seg russekortet hvis noen spør etter telefonnummeret ditt. Selvfølgelig kan dere bruke mobiltelefonen for å utveksle nummere, men det er ikke alltid man har lyst til å gi ifra seg telefonnummeret sitt - noen ganger er det mer komfortabelt å gi ham mail-adressen. Derfor bør du ha visittkort. Kanskje får du dette gjennom jobben, men det kan være en fordel å ordne det selv, for da får du det slik du vil: Med eller uten telefonnummer, og med eller uten humor. Visittkortet bør allikevel se litt profsjonelt ut, slik at han ikke tror du har lagd det kun for å gi kontaktinformasjon til søte gutter.

8. «Sov i ro»

Det er veldig koselig når en fyr vil ligge inntil deg og sove ...men det er ikke så koselig når han begynner å snorke. Sørg derfor for å ha ørepropper, slik at du også får skjønnhetssøvnen din.

9. En heterofil guttevenn

Homofile guttevenner er uvurderlige i visse situasjoner, men når du trenger råd om forholdet, sexen, o.l., er det greit å ha en heterofil guttevenn du kan be om hjelp. Venninner kan være god støtte, men når du trenger litt "inside information" er det best å få det fra en med førstehånds kjennskap til hvordan gutta er.

10. Kondom

Alle jenter har skjønt det nå: Vi må selv sørge for beskyttelsen hvis vi ønsker spontan, indre kroppskontakt. Du kan selvfølgelig satse på at han er forberedt, men ikke ta den sjansen.

(Kilde: happenmagazine.com)

Og hvis du ønsker å teste ovenstående, kan du gå videre til TV2 Match her .

Les også:

Hva enhver singel mann må ha

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere