RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva er sommerens beste øl?

Sist oppdatert:
Ulik smak, gamle vaner og lokalpatriotisme er ofte grunnlaget for heftige debatter rundt hva som er det beste ølet. Stem på din favoritt og les ekspertenes dom her.

(SIDE2): Sommeren er over oss for fullt, og mange nyter rolige dager med bading, grilling og gjerne noe godt å drikke.

Øl er både kultur og tørstedrikk for mange, og det er ikke sjelden at man diskuterer hvem som har det beste ølet. I tillegg til smak og tradisjon er gjerne lokalpatriotisme en viktig del av disse diskusjonene.

Art of Taste har satt sammen et ekspertpanel som forhåpentligvis har tatt lite hensyn til hvor i landet ølet kommer fra. De har gitt årets sommerøl karakterer ut fra følgende kriterier; utseende, duft, smak, ettersmak og totalinntrykk.

Si din mening
Men før du tar en titt på hva ekspertene mener er det beste ølet du kan nyte i sommervarmen, kan du ta en titt på avstemmingen til høyre.

Her ser du hva andre lesere mener er sommerens beste øl, og i tillegg kan du stemme på din favoritt.

Om lesernes dom stemmer overens med de fintfølende smaksløkene til ekspertene hos Art of Taste, ser du ved å følge lenken under. Der finner du testpanelets poengsummer og anmeldelser av sommerens øl.

Art of Taste har tidligere testet hele 60 forskjellige pilsnere og andre lyse lagere. For å se hvilket øl som kom best ut av den testen følger du lenken under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere