RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva forventes av en 25-åring?

Sist oppdatert:
Å være 25 år gammel, avholdsmann og ikke ha sertifikat er kanskje noe av merkeligste en person kan være.

(SIDE2): Det er ikke så lett å vite når man er voksen, hva det vil si å være voksen og vite hvordan man bør oppføre seg som voksen.

For hva forventes det egentlig av en 25-åring? Bør man være voksen da?

Voksen-ting
Da jeg var liten synes jeg det å drikke kaffe var voksent. Å kjøre bil var veldig voksent og ikke for å snakke om å drikke alkohol - det var voksent det.

Var man gift var man også voksen. Hadde man barn var man ikke bare voksen - da var man gammel.

Å delta på familiebesøk, gå på besøk til hverandre på tirsdager og røyke og snuse var også veldig voksne ting.

Blir sett rart på
Har man blitt 25 år og fortsatt synes at slike ting er voksent, ser folk rart på deg. Folk tror faktisk at man tuller når man forteller at man ikke drikker alkohol eller kaffe, eller ikke kan kjøre bil.

Jeg er 27 år gammel. Jeg har samboer og jobb. Det er det mest voksne jeg kan slå i bordet med - for alt det andre som står i denne teksten gjør jeg ikke. Jeg drikker ikke, har ikke sertifikat, jeg røyker ikke og har ingen barn - man kan gjerne si at jeg ikke har det noe kjekt i det hele tatt.

Julesokk og vannballong
For det jeg synes er artig er når min mor lurer på om jeg vil ha julesokk med godteri og julehefter på julaften. Jeg synes det er morsomt og lage tullestemmer og svare useriøst når folk spør meg om noe.

Jeg synes det er festlig å tape fast telefonrøret til telefonen på jobben, og finner det utrolig morsomt å kaste vannballonger på folk og ting om sommeren. Og dette har jeg tenkt å fortsette med til jeg er 30 år - minst.

Hva mener du? Når er du voksen og hva er kriteriene? Diskuter på ME .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere