*Nettavisen* Nyheter.

Hva gjør du etter bruddet?

Det er slutt med partneren, og du er klar for nye eventyr. Vi forteller deg hva du skal og ikke skal gjøre når du nå skal kaste deg inn i nye romanser.

12.09.05 16:00

Ikke let etter den rette med en gang
Det er lett å hoppe inn i et nytt forhold etter et brudd, og det er lett og tro man har ekte følelser for denne personen. Det er ikke alltid like lurt å ta disse følelsene på alvor. Tenk heller på dette forholdet som et varmt bad; det er deilig, og utrolig avslappende, men snart vil du begynne å svette, og da er det på tide å komme seg opp og ut.

Ikke lek i egen hage
Det er naturlig å eksperimente etter at man har kommet ut av et langvarig forhold, men ta i det minste forholdsregler. Ikke start en romanse med en person i venne- eller jobbkretsen din, da dette kan føre til mange problemer om forholdet ikke skulle fungere.

Vær ærlig med nye partnere
Skal man gå inn i et nytt forhold, er det viktig at man er ærlig. Å starte et nytt forhold med skjulte agendaer er aldri en god idé. Ved å være ærlig får man et bedre og tryggere grunnlag å bygge et forhold på, og sjansene for å lykkes er dermed større.

Velg dine samtalepartnere med omhu
Snakk med venner og familie om bruddet, og ikke dra inn din nye flamme. Han eller henne er ikke interessert i å høre om ditt tidligere forhold, eller om ekspartneren din, for den saks skyld.

Ikke sammenlign
Ikke sammenlign din nye flamme med ekspartneren din. Det er naturlig å gjøre dette for å bevise for seg selv at man har det mye bedre på egenhånd. Selvfølgelig vil den nye partneren virke mer attraktiv da det er spennende og du ikke kjenner ikke denne personen så godt. Bruk heller denne romansen for hva den er verdt; en forsikring om at ditt kjærlighetsliv går videre uten din ekspartneren.

Singel? Finn en partner i dag. Tusener er online nå. Klikk her.

(Kilde: Happen Magazine)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag