RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva gjør deg skikkelig sint?

Sist oppdatert:
Nå kan du vinne filmen "Anger Management" på DVD ved å få utløp for din frustrasjon her og nå. Bli med i konkurransen nå.

Vanligvis er Dave Buznik en rimelig avslappet type. Ikke er han spesielt hissig, og han er heller ikke den første til å gå inn i krangler og konfrontasjoner .

Men en dag, under en flytur kommer Dave i skade for å be flyvertinnen om et par hodetelefoner. En kombinasjon av klåfingrethet og utålmodig masing er tydeligvis ikke veien å gå, når flyvertinnen plutselig får nok og tilkaller sikkerhetsvakten. Dave hissser seg rettmessig opp, og ting skjer. Vakten ser ingen annen utvei enn å gi ham en ladning strøm med den elektriske pistolen.

Og slikt blir det rettssak av. En sak det raskt viser seg at Dave ikke vil vinne. Gjennom ett behandlingsopplegg dømmes han til å gjenvinne kontroll over sitt temperament. En terapeut oppnevnes, og når Dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson) tar fatt på Dave og arbeidet, viser det seg raskt at det kanskje heller burde vært han som kunne trenge en leksjon i "Anger Management".

Send oss hva du blir virkelig sint over til caroline.johnsen@tv2.no med emnet "SINT NÅ" innen 20.november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere