RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva gjør Minas apekatt?

MONKEY-BUSINESS: Mina inntar kickboxingposisjon ikledt silkekimono fra Thailand. Apekatten til høyre er hennes aller ferskeste tilbehør. Men hva er det han gjør?!
MONKEY-BUSINESS: Mina inntar kickboxingposisjon ikledt silkekimono fra Thailand. Apekatten til høyre er hennes aller ferskeste tilbehør. Men hva er det han gjør?! Foto: Paul Weaver (Side2)
Sist oppdatert:
Minas frekke favorittilbehør fant hun i Thailand. Sjekk ut hennes ti siste motekjøp.

(SIDE2): - Se på den, da! Er ikke den bare helt rå? Og veldig, veldig glad, sier Mina Hadjian (33) og ler til Side2. Apekatten som henger og dingler i en svart skinntråd rundt halsen til Studio FEMs panelkvinne er et av hennes aller nyeste tilbehørskjøp - funnet på marked på en øy i Thailand. Hvis en ser nærmere på apekatten, og drar litt i halen på den, så blir den svært så glad...

- Haha, jeg bare måtte kjøpe smykket i gave til alle damene i FEM, og de ble også veldig glade, flirer Mina. Rundt oss snuser den lille kinesiske nakenhunden Viggo. Han er nesten like kjent som Mina selv og var i sin tid et fast innslag på radioen - nå nyter han late dager i sofaen og er med til Studio FEM når det passer ham.

- Viggo har vært med i et av programmene. Klart han må være med!

Men det er mote vi skal snakke om med Mina - i de neste ukene står de svært så stilmessig ulike damene i prateprogrammet på moteplakaten her hos oss, og Mina er første kvinne ut med sine ti siste motekjøp.

- Hvilken av FEM-damene har best stil synes du?

- Alle er utrolig fine på hver sin måte selvsagt, men jeg må si Karita. Hun har en helt egen stil, hennes klær i tre nummer større hadde vært perfekt for meg.

Se bilder av Minas ti siste motekjøp nederst i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Komfort
Og det er store og gode klær som er Minas favoritter.

Side2 fikk sjekke ut hennes sprell nye garderobe hun plukket med seg fra en måneds øyferietur i Thailand. Det er ikke vanskelig å shoppe med seg mye fra smilets land - komfortable klær er stikkordet og prisene er latterlige lave. Den tidligere radioverten gikk ikke akkurat amok, men det var ikke langt unna.

- Komfortable klær er essensielt for min del. Baggy bukser, kule T-skjorter og slippers, det er det jeg går - også på settet av FEM. Det må ganske enkelt være løst og ledig, sier hun. Og Mina har helt rett, hun ser komfortabel og sommerlig ut i sine store haremsbukser (også kalt thaibukser), en vid t-skjorte over og svarte sandaler.

- Slike bukser er sommerens store hit, sier Side2.

- Oj, ble brått trendy da!

Moteriktig som liten
Da Mina var liten shoppet moren gjerne klær til sin lille datter i London når hun var på besøk der (Mina har for øvrig vokst opp i Iran, Storbritannia og Norge). En liten trendy Mina føk rundt i skolegården her hjemme og så helt annerledes ut enn alle de andre kidsa.

- Før var klærne fra England nesten ett år i forveien på motefronten i forhold til Norge, så jeg så nok litt merkelig ut i forhold til de andre til tider. Men den motebevisstheten har i grunn ikke holdt i voksen alder. Jeg bryr meg ikke om trender og moter, og kler meg akkurat som jeg selv føler for, sier Mina.

Hva skal stil?
Om sin egen stil er beskrivelsen som forventet - fargerik og fin akkurat som Mina.

- Bohemsk hop hop-surfer! Det er det jeg vil kalle stilen min, sier hun.

Kjoler, T-skjorter og sterke farger er må-ha. Men hun er ikke helt fornøyd med at de kuleste T-skjortene er laget til menn - i mannestørrelser. I bagasjen fra Thailand landet minst fem T-skjorter med fargerike mønster og morsomme sitater - og vi har tatt med alle, selv om denne serien strengt tatt heter ti siste motekjøp.

- Jeg har skikkelig dilla på T-skjorter, og det aller kuleste er å lage dem selv. Jeg drømmer om å sy selv, men som jenta som fikk Ng i håndarbeid og S i sløyd, så er nok det løpet kjørt, ler hun.

Se Minas ti siste motekjøp under!

1. Tatovering fra Thailand
I nakken på Mina ble det for drøye to måneder siden tatovert en rosa Buddha som sitter på en blomst. Dekorativt, stor og ikke så synlig at hun kommer til å bli lei av den.

- Jeg tror på Buddha og kharma, derfor måtte det bli den, sier Mina. Hun og kjæresten møtte et ektepar i Thailand, nærmere bestemt på Koh Phangan, som tatoverte, og da klarte ikke Mina la være å få sin sjette i rekken.

Det neste tatoveringsønske er av Minas sterke kvinnelige forbilde - Wonderwoman.

- Jeg digger Wonderwoman! Vil ha henne nedover beinet, det blir kult, sier hun og viser oss diverse Wonderwoman-effekter som skinner i hyllene.

2. En gul sommerfugløredobb
- Jeg er ikke glad i store, prangende smykker, og velger heller bittesmå. Men da jeg skulle i bryllup i Thailand så måtte jeg ha noe dekorativt og fint, så da ble det disse. Jeg har selvsagt bare én igjen. Har bare én av alle øredobbene mine...

3. Vedo HD-creative videokamera
- Dette er jeg veldig fornøyd med! Tar opp videosnutter til hjemmesiden min, det er lite og kompakt og veldig bra. Det eneste jeg savner er lys, men ellers veldig fornøyd.

4. Apekjede fra Thailand
Rundt halsen på Mina dingler en liten apekatt i en svart snor. Men hva er det han driver med?

- It´s a happy monkey, a very happy monkey, ler Mina høyt med sin kjente hese latter. Apekatten runker når man drar i den ene delen av den... Glad apekatt med andre ord.

- Alle FEM-damene har fått en og de ble så glade! Eli ble helt over seg av begeistring, og synes også den var kul etter at hun forsto hva den faktisk drev med, flirer Mina.

5. T-skjorter, en gjeng
Er den én ting Mina lett kan si hun har dilla på i klesveien så er det T-skjorter, og etter en ferietur i Thailand er det umulig å ikke komme hjem med en gjeng. Det gjorde hun da også.

- Det må jeg ha uansett. Digger T-skjorter. Komfortabelt og kult, bare så synd at her hjemme er det helst de til herrer som er de kuleste...

- «Little Miss Trouble», that´s perfect for you, Mina, isn´t it, kommenterer Side2s fotograf Paul Weaver.

- Hahaha, ja da, det er vel det!

6. Lang kjole fra Mango
- Jeg elsker farger og mønster, gjerne med dyremotiv og da ble det denne vakre kjolen. Klar for sommeren i denne.

7. Silkekimono fra Thailand
- En slik har jeg sett på en stund, men fant aldri noen som passet før jeg kom over denne i en sjappe på en øy i Thailand. Liker at det er tykt silkestoff, falt umiddelbart for den, sier hun.

8. Haremsbukse kjøpt i Thailand
- Endelig et sted som har samme sans for mote som meg! Utrolig deilig og så store og komfortable at det er ubeskrivelig. Kjøpte flere selvsagt i diverse farger. Disse skal jeg bruke på Studio Fem med noen deilige T-skjorter til.

9. Svarte sandaler fra Thailand
- Igjen måtte jeg ha noe til bryllupet vi tilfeldigvis dumpet borti, og jeg synes de var fine. Men de aller beste flip flapsene er fra Ed Hardy, det må du få med. Elsker de.

10. Svart veske fra Koh Phangan
- Store og romslige, og veldig Thailand. Kjøpte flere varianter, de er greie å bare hive over skuldra.

1941

Studio FEM har premiere mandag 18. mai klokken 21.30 på FEM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere