RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Hva har denne mannen på seg?

Sist oppdatert:
Vi håper ikke det Borat-inspirerte antrekket blir å se på flere menn utover sommeren.

(SIDE2): Noen var mer kreative enn andre da de skulle velge antrekk til Holmenkollstafetten lørdag.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Rojal deltakelse
Hovedstaden krydde av joggetroll da startskuddet gikk for den årlige stafetten i Oslo i helgen. Både kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Håkon deltok i løpet, Mette-Marit fikk æren av å løpe sjarmøretappen, mens Håkon var en av stafettpinnevekslerne.

Les også:
Se, her løper Mette-Marit

Kjendiser i trikot
Flere kjendiser hadde også iført seg treningstrikoten. Petter Stordalen, Vebjørn Rodal, Linn Jørum Sulland, Quincy Douglas, Utenriksminister Jonas Gahr Støre og utviklingsminister Erik Solheim var alle representert i løypen.

Inspirert av Borat?
Det var også denne mannen. Iført en Borat-inspirert liten sak og joggesko ba han på mer av seg selv enn bare deltakelse i stafetten. Det grønne, minimale plagget minnet utvilsomt om Borats legendariske «Mankini». Forhåpentligvis slipper vi å se flere menn i tilsvarende antrekk når det blir varmere i været.

Stort arrangement
Nettleksikonet Wikipedia skriver at Holmenkollstafetten er en stafett for løpere som blir arrangert av Idrettsklubben Tjalve. Det er et av Norges største friidrettarrangement i antall påmeldte og blir avviklet i begynnelsen av mai hvert år, dette siden stafetten første gang ble arrangert i 1923.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere