RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva har disse til felles?

(Getty Images)
Sist oppdatert:
Jo, de har perfekt pedikyr. Og det kan du få også, bare les våre tips!

(SIDE2:) Etter den varme pinsehelgen har nok de fleste tatt fram sandalene og luftet føttene igjen. Men er de i tipp topp stand og klare til å møte livet i det fri?

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå!

Vi viser deg de beste produktene og tipsene for å få føttene sommerklare.

Hjemmespa
Du kan lett ha en hyggelig kveld med pedikyr hjemme. Sett fram en stor balje med vann, en kopp urtete og spill favorittmusikken din mens du følger tipsene nedenfor, så er tærne klare for display på null tid.

Du trenger noen gode produkter og en god hudfil. I tillegg trenger du en god neglelakk.

Sett fram alt
Pass på at du har satt fram alt du trenger så du slipper å løpe rundt midt i pedikyren for å finne fram bomullsdotter, neglefil eller lage en kopp te.

Fyll en balje med varmt vann og ha i fotsalt med appelsin og kanel fra Kremfresh (109 kr.) Saltet med blanding av eterisk appelsin og kanel virker stimulerende, avslappende og varmende, og klargjør føttene for en god hjemmepedikyr. Etter ti minutter tørker du føttene og går videre til neste steg.

Hard hud
Ta Heel Skin Remover fra Alessandro på en bomullsdott og fordel på den harde huden under føttene. Pakk inn føttene i tette plastposer og la dem godgjøre seg i et varmt fotbad. Produktet myker opp den harde huden og gjør den kjempelett å fjerne med en hudfil.

Etter ti minutter i fotbad tar du bort plastposene og bruker en grov hudfil mens føttene er i vannet. Bruk deretter en finere fil på halvtørre føtter, og avslutt med en god fotkrem som myker opp enda mer og som holder føttene silkemyke og glatte.

Peppermint Cooling Foot Lotion fra The Body Shop er kjølende og fuktgivende og revitaliserer føttene. Den inneholder også mykgjørende kakaosmør fra Solidarisk Handel.

Farger
Avslutt med å file neglene så de blir omtrent like på hver fot. Det er opp til deg om du ønsker ovale eller firkantede negler. Om sommeren kan de godt være en millimeter eller to lenger enn om vinteren.

Sommertær er finest med farger! Essie har en fantastisk blå, og Alessandro har en lekker rød neglelakk spesielt for tærne. Den sitter ekstra lenge og inneholder peppermynte og salvie, som motvirker soppdannelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere