RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva har du på armen, Haakon?

NYTT ARMBÅND: Et bredt og et litt smalere armbånd glitret på kronprinsen venstre håndledd i dag. Ny trend?
NYTT ARMBÅND: Et bredt og et litt smalere armbånd glitret på kronprinsen venstre håndledd i dag. Ny trend? Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Kronprinsen flashet sølvarmbånd.

(SIDE2): Kronprins Haakon (35) viser seg fra en moteriktig side da han i formiddag var på sitt første oppdrag i det nye året. Kanskje han har blitt inspirert av sin mer trendy svoger Ari?

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Stort og synlig
På det venstre håndleddet kom det til syne to armbånd, ett bredt med trykk og et smalere på da kronprinsen onsdag formiddag var på minglefest med NHO i hovedstaden.

Armbåndet ser ut til å være i sølv og har en bred del og en smalere del - det er iallfall noe vi aldri egentlig har sett at 35-åringen har brukt samtidig tidligere.

Liker sine armbånd
Ifølge Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, har kronprinsen brukt det smale armbåndet ved flere anledninger tidligere - blant annet i Chile da han var der i fjor. Det brede armbåndet er observert første gang ved Nobels fredprisutdeling i desember. Men nå tok han like gjerne på seg begge samtidig - muligens et tips fra Mette-Marit?

Ved flere anledninger har Haakon utvist sympati ved å bruke plastarmbånd i forskjellige farger til støtte for en eller annen organisasjon som ble en superhype for noen år siden - så Haakon er uten tvil glad i armbånd.

Ingen moteløve
Kronprinsen er jo i motsetning til Mette-Marit og Ari åpenbart mindre opptatt av trender og mote - han er klassisk i stilen og dress og slips er jo et greit og enkelt antrekk til representasjon.

Men det kan jo være at et av armbåndene skal ha en eller annet avslappende effekt eller at det rett og slett bare er en match til hans enkle, brede giftering i hvittgull. Kronprinsen har iallfall innledet 2009 på sitt aller første representasjon med en motestatement.

Vi er spente på fortsettelsen, Haakon!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere