*Nettavisen* Nyheter.

Hva har du på fingeren, Britney?

KAFFEPAUSE: Britney sammen med manageren og det som angivelig er hennes nye kjæreste , Jason. De to ble observert da de kjøpte kaffe - men det var noe på fingeren til Britney som fanget fotografenes interesse... Foto: (Splash)

Viste fram kjæresten og en splitter ny ring.

27.06.09 11:18

(SIDE2): Popstjernen (27) var ute og gikk sammen med sin blonde kjekkaskjæreste og manager Jason Trawick da hun ikke klarte å dy seg og viste fram litt bling på sin venstre ringfinger.

Se nærbilde av ringen nederst i saken!

Kjærlighetsring?
Ringen ser ut til å være formet som en liten prinsessekrone – og i sølv, og med nymanikyrerte fingre viste Britney tydelig fram sitt nyeste tilbehør til paparazziene som svermet rundt henne og Jason på gaten i Los Angeles.

I gul topp og avklippet jeansshorts pluss Havaianas på beina så Britney sommerlig avslappet ut – men ifølge Splash News gjorde hun en stort nummer ut av ringen sin. Kan det være en gave fra hennes nye kjæreste?

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kjærester?
Ryktene om at Britney har fått en ny mann i livet sitt begynte å florere tidligere denne måneden.

I og med at Jason er hennes manager er det ikke uvanlig at de tilbringer en del tid sammen, men det er nå åpenbart at det kan være mer enn et forretningsmessig forhold der i gården.

Amerikanske medier hevdet tidligere i juni at de to dater og at de skal ha tatt med seg Britney to små sønner Preston (3) og Jayden (2) på ferie til Bahamas.

Les mer her:– Britney har fått ny kjæreste

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag