RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva har skjedd med idolene?

Sist oppdatert:
Ingen får se eller snakke med idolene denne uken, på fredag vil de nemlig se helt anderledes ut. Les hva frisøren mener.

(SIDE2): Har Tone blitt korthåret, er Jorun blitt blondine og har Ali nå rastafletter? Tirsdag var de fire gjenværende Idol-finalistene hos frisøren, resultatet er det ingen som får se før fredag kveld.

Idolene er skjermet for all presse denne uken, resultatet fra makeoveren skal være en overraskelse.

- Det har blitt en stor forandring hvor frisøren, Nina som er Idolenes faste frisør, har hatt mer eller mindre frie tøyler, sier presseansvarlig for Idol, Bjarne Laastad, til Side2.

Hår er viktig

Hår har som kjent blitt diskutert før i Idol-sammenheng og det er ikke til å komme fra at det er viktig for de som sitter med stemmene.

- Jorun er kul og det er ikke mye som trengs å gjøres med henne hår-messig, men Tone er et større prosjekt, sier Heidi Jakobsen, frisør og stylist for Alf Frisører.

Heidi har gått igjennom Idolenes frisyrer før deres makeover, les hennes mening og hva hun ville gjort hvis det var hun som holdt saksa.

Hva synes du om Idolenes hår og stil- Diskuter her

Jorun Stiansen:

Hun er jo dødskul og har en frisyre som passer henne bra. Hvis hun skulle gjort noe kan det kanskje være å klippe det litt mer opp. Hun har jo allerede en asymetrisk frisyre, men man kan kanskje fremheve den enda mer.

Tone Damli Aaberge:

Hun er et mye større prosjekt. Hun er en veldig søt og yndig person og det er jo litt av 'greia hennes' men man kunne kanskje gjort henne litt mer rocka. Hvis man hadde klippt håret hennes litt opp ville det har gjort ansiktet hennes mye smalere.

Jeg ville farget håret hennes litt lysere brun og med honningfargede striper.

Jeg ville gjerne sett henne med 'Shabby Chick' lokker, som Sienna Miller, litt slakke krøller for å beholde lengden.

Alejandro Fuentes:

Han må beholde det kort på siden ellers blir han alt for rund i ansiktet. Han må ha det litt styla opp for da blir ansiktet hans lengre og smalere.

Han kunne kanskje farget det litt lyst brunt.

Erik Flaa:

Han ble veldig kul når han fikk bort luggen og fikk det litt lysere, da fikk han litt mer 'attitude'. Håper ikke han får så stor forandring for han er veldig moteriktig akkurat nå.

Nå går vi mot en 'jappe-stil' i hårmoten og Erik er den i Idol som er mest trendy på håret per i dag.

Her ser du bilder av Idolene slik de så ut sist vi så dem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere