RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva har skjedd med Kelly?

BRUN: Vi har aldri sett Kelly Osbourne med noe som helst antydning til brunfarge tidligere. Sommerlig, Kelly!
BRUN: Vi har aldri sett Kelly Osbourne med noe som helst antydning til brunfarge tidligere. Sommerlig, Kelly! (All Over Press/Splash)
Sist oppdatert:
Alltid kritthvite Kelly Osbourne (23) har tydeligvis anlagt en heller gul brunfarge for sommeren...

(SIDE2): Brunfarge og svart hår i skikkelig sleik er Kelly Osbournes nye stil. Sammen med sin blonde kjæreste Luke Worrall sjekket de to ut nattelivet i New York denne uken.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kritthvit
Tidligere har datteren til metalrocker Ozzy Osbourne alltid hatt et kritthvitt fjes gjerne med gjerne rød leppestift eller sterk øyenskygge. Kelly har gjerne gått for en litt gotisk stil med japanske preg - en litt mer rocka stil med andre ord.

23-åringen har for å si det mildt hatt et eksentrisk utseende de siste årene med antrekk som har havnet på verst-kledde lister. Men Kelly har også en kul stil, hun er tøff og på kanten, og noen ganger funker det. Det er kanskje en mykere Kelly vi ser nå? Mon tro om det ikke er forelskelsen som gjør det.

Les også: Rockens råeste døtre

Gulbrun
Britiske Daily Mail mener Kellys brunfarge er veldig på den gule siden, men vi mener egentlig at Kelly ser sunnere og mer voksen ut enn hun har gjort tidligere. Hun er på ferie i USA for tiden og det ser jammen ut til at det er strandlivet hun nyter der borte med BMX-syklistkjæresten sin.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere