RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva har skjedd med Madonna?

Sist oppdatert:
Madonna er utslitt av utroskapsryktene og paparazziene. Det viser de siste bildene.

(SIDE2:) Lei, relativt usminket og med datteren Lourdes i hånden var det tydelig at Madonna ikke var i humør da hun forlot Kabbalah-senteret i New York for å dra hjem til leiligheten der hun bor med familien.

Overtrent
Kun iført en vanlig T-skjorte og jeans kunne man tydelig se hvor overtrent 49-åringen er. Samtidig bærer ansiktet preg av at hun ikke har kommet til sitt rynkefrie utseende uten å ha fått hjelp, sier eksperter til The Daily Mail.

- Madonna har alltid hatt høye kinnbein og flotte øyne. Men hun har ingen ekstra hud rundt øynene eller rundt kjevebeinet noe som tyder på at hun har hjulpet til med å beholde det utseendet hun en gang hadde, sier plastisk kirurg Angelica Kavouni fra Harley Street til The Daily Mail.

Selv har hun alltid sagt at hun ikke er imot plastisk kirurgi.

- Men jeg er helt imot å diskutere det, har hun uttalt.

Sterkt press
Madonna er vant til å være i rampelyset. Den siste tiden har imidlertid presset vært ekstra stort etter at det ble sagt at hun og Guy Ritchie skulle skilles. Madonna ble også koblet til baseballstjernen Alex Rodriguez, hvis kone nå har tatt ut separasjon.

Artisten har imidlertid personlig erklært at hun ikke skal skilles og Guy Ritchie har vært ved fruens side i over en uke.

Selv Madonnas bror, Christopher Ciccone, som har skrevet en bok om sin søster som hun skal være lite glad for, sier at ekteskapet er solid.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere