*Nettavisen* Nyheter.

Hva hvisker du, Chelsy?

Foto: (Reuters)

Prins Harry og Chelsy Davy viste seg offentlig.

(SIDE2): Under en rugbykamp i helgen viste prins Harry (25) og Chelsy Davy (24) at kjærligheten fortsatt blomstrer sterkt. Paret skal ha blitt sammen igjen i forrige måned, men de første bildene i all offentlighet har ikke kommet før nå.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Klarte ikke dy seg
I første halvdel av rugbykampen mellom Australia og England valgte Chelsy og Harry å ha en kompis mellom seg som en buffer.

Men det varte ikke lenge før Chelsy smøg seg ved siden av Harry, og deres sedvanlige flørt og kos startet for fullt. Paret nemlig aldri vært særlig bekymret for å vise følelser i full offentlig - og nå er det ikke lenger noen tvil, de er helt klart et par igjen.

Harry har vært helt klar på at han elsker Chelsy, og at han har gjort det hele tiden. Han ønsket utvilsomt den Zimbabwe-fødte skjønnheten tilbake igjen, men begge har i mellomtiden flørtet på hver sin side. Harry fant tonen med blant andre Caroline Flack og ble også linket til Natalie Imbruglia, mens Chelsy skal ha flørtet en finansmann og en eiendomsmegler, skriver Daily Mail.

Ifølge avisen har veien tilbake til forsoning vært lang, da Chelsy skal ha vært lei av mediepresset og følt at hennes karriere og fremtid har vært vanskelig å planlegge av den grunn.

Går mot forlovelse?
Chelsy og Harry gikk fra hverandre i februar i år, da ønsket de begge en pause for å konsertere seg om henholdsvis studier og militærtrening. Britisk presse har aldri vært i tvil om de to i likhet med prins William (27) og hans Kate Middleton (27) også bare tok en kunstpause. Nå går spekulasjonene i om når de forlover seg - oddsene for at skjer før jul har sunket betraktelig, men det tippes de kan finne på å forlove seg før William og Kate.

Men det britiske kongehuset er tradisjonelt og strengt i sine etikette, og følger nok det svenske kongehuset slik de gjorde det tidligere i år. En forlovelse må skje med den kommende tronarvingen, før lillebror får lov til å sette ringen på hans utkårede.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.