RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva i huleste er dette?

«The Secret» har blitt en kjempesuksess. Nå kommer forløperen på norsk.

(SIDE2:) Filmen og boken «The Secret» har blitt en enorm suksess. «Hemmeligheten» hjelper folk med å oppnå sine største drømmer, og mange har fortalt at den har hjulpet, mens andre er kritiske.

LES OGSÅ: - Jeg ble frisk med «The Secret»

LES OGSÅ: Millionærenes hemmelighet

Nå kommer forløperen til boken på norsk.

Ifølge en pressemelding fra forlaget Flux ble lavbudsjettsfilmen «What the #$*! Do We (K)now!?» en stor suksess i USA i 2004. I boken tar de temaet videre: Hva er forholdet mellom tankene våre og universet?

«The Secret» hevder at universet og bevisstheten har en sammenheng. Hvis du tenker positivt, vil tankene matche med positive impulser i verdensrommet, slik at det du tenker blir oppfylt. «Hva i huleste vet vi?» går mer vitenskapelig til verks, slik at du forstår mer av prosessen. Den tar for seg tolv vitenskapsfolk og to åndelige veiledere som forklarer hvordan kvantefysikk og nevrale nettverk hjelper deg med å oppnå det du ønsker.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere