RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva kan du om Petter Solberg?

(Scanpix)
Kampen om seieren i rally-VM ble ikke avgjort før i siste runde, og hele nasjonen jublet da Solberg endelig ble verdensmester. Her kan du teste dine kunnskaper om vår nye verdensmester.

Petter Solberg har fått massiv oppmerksomhet både på TV, radio og i landets aviser etter at han ble verdensmester. I denne perioden har vi fått utrolig mye informasjon om Solberg både når det gjelder det sportslige og det private.

Men hvor mye av denne informasjonen husker du fortsatt? En av våre testsjefer, Melinda Odden, har laget en test der du kan teste deg selv. Når du har besvart testens tolv spørsmål havner du i en av følgende kategorier:

Ingen fan av Petter Solberg
Du har nok hørt at det er en eller annen som har vunnet noe som har med bil å gjøre. Det er vel heller ikke så interessant!

Du kan en del om rally og Petter Solberg
Slett ikke galt, men noen ivrig fan er du nok ikke.

Du er en rallyentusiast og fan av Petter Solberg
Var det ikke supert at han vant! Nervepirrende. Du er som flere av oss veldig ivrig når Petter setter seg i Subaruen sin og krysser fingrene for vått føre. Kan også meddele at TV 2 har kjøpt rettighetene til flere direktesendinger under Rally VM neste år!

Her kan du ta testen!

Ønsker du å ta flere tester følger du lenken under.
Spray: Test deg selv

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere