RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Crestock)

Hva med en rosé til helgen?

Sist oppdatert:
To gode roséviner har fått plass i vinhyllen.

(SIDE2): I julislippet kom det en rekke smakfulle rødvin til grillmat , hvitvin og champagner - men også et par roséviner må nevnes.

Selv om det kanskje frister mer med en varmende rødvin i regnværet, så er det jo sommer - og da hører rosé med! Side2 har valgt ut disse to fra sommerens nyhetsslipp, begge er godt priset og funker like godt til middagen som på terrassen.

LAM Syrah Rosé 2011, Sør-Afrika
(#98203, kr 149,10) Poeng: 85

Lys oransjerød i fargen. Dufter godt av urter, eple, nesle og rips. Saftig og frisk på smak, lang og god ettersmak med deilig tørre tanniner i ettersmak preget av lett fruktighet og noe jord. God fyldighet. Tørr.

Et godt og spennende kjøp fra Sør-Afrika, vil smake til lam, kylling og svin på grillen, men den kan også gå til biffen.

Laget på 100% Syrah.

Bois-Gentil 2011, Sveits
(#97984, kr 140,50) Poeng: 85

Lys rosa i fargen. God aroma preget av røde bær, urter og blomster. God fylde og lengde med fin syrlighet. Lang og frisk ettersmak preget av røde bær og urter. Tørr.

Vil smake godt til hvitt kjøtt på grillen.

Laget på 85% Gamay og 15% Pinot Noir.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere