RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva mener de om aksjemarkedet nå?

Sist oppdatert:
iMarkedet.no har sjekket meglerhusenes favorittaksjer og syn på aksjemarkedet denne uken. Sjekk saken her
Hver uke går iMarkedet.no igjennom ukesporteføljene til meglerhusene. I disse porteføljene plukker meglerhusene ut sine favorittaksjer på Oslo Børs.

I tillegg til dette viser meglerhusene hva slags syn de har på markedet fremover.

iMarkedet.no har sjekket ukesrapportene til Terra Securities, DnB Nor Market og First Securities. I tillegg har vi gått igjennom mandagsrapportene til analysehusene Orion Analyse og CAR.

Les:

DnB Nors favorittaksjer
Satser på Fast og Schibsted
Venter sidelengs norsk børs
CARs favoritter
Orkla får ny tillit

Uenige om markedet

Oslo Børs har løftet seg hele 7,2 prosent siden nyttår. De som har vært overvektet i offshoresektoren har fått med seg enda mer av oppgangen.

Den sterke børsen de siste årene har imidlertid fått enkelte analytikere til å trykke på bremsene. En av disse er Orions Stig Myrseth. Han tror på det sidelengs norsk aksjemarked fremover.

Terras Terje Nyborg mener imidlertid at det er rom for mer oppgang. Han og analytikerkollegene mener at det særlig er innen offshore det er muligheter for kursoppgang.

Nyborg tror at det denne uken også kan være interessant å vekte seg opp innen teknologi.

Tandberg Television favoritten

Hver uke gjør iMarkedet.no en gjennomgang av de aksjene som anbefales flest ganger i ukesrapportene til meglerhusene. Denne uken er det igjen Tandberg TV som topper listen.

I tillegg til det har Schibsted-aksjen og gruveaksjen Crew kommet inn på listen. Analytikerne mener at Schbisted-aksjen falt for tungt i etterkant av sin kvartalsrapport.

Superporteføljen denne uken:

* Tandberg TV
* Schibsted
* RCL
* Crew

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere