Hva ser Fredrik på?

Arsenals stjernespiller var på plass under Calvin Kleins motevisninger i Milano onsdag. Her ser du hva han fikk se.

20.01.05 13:17

Fredrik Ljungberg er en førsteklasses fotballspiller med stor suksess i Arsenal og på det svenske landslaget.

Gallionsfigur for Calvin Klein
I Sverige er han en gjenganger på kåringer av de mest sexy svenskene, og han er en moteløve i samme klasse som David Beckham. Derfor er det kanskje ikke så rart at han også er en av Calvin Kleins gallionsfigurer.

Tidligere har bildene av Ljungberg iført undertøy fra hengt på store reklametavler verden over. I desember ble det klart at han skal brukes i nok en storkampanje som lanseres februar. Bildene av Ljungberg skal frontes i hele 20 land, og være synlige for opptil 63 millioner mennesker.

Se bildene fra Milano
Calvin Kleins Ljungberg-kampanje fikk så mye oppmerksomhet at en rekke eksperter satte fokus på hvordan disse plakatene påvirket dem som så dem.

Foto: Scanpix

Mange mente at Ljungbergs perfekte utseende og kropp gav menn et dårlig selvbilde, og var direkte årsak til at mange menn slet med dårlig selvtillit. Andre passet på å nevne at dette var et problem som kvinner har slitt med i årevis.

Onsdag var han tilskuer da modeller fra Calvin Klein gikk på catwalken i Milano for å vise frem motehusets høst- og vintermote. Hva han så på catwalken ser du i bildekarusellen under.

Ballkunstneren Gisele
Mens Ljungberg forlot fotballbanen for å delta på motevisningen i Milano, forlot supermodellen Gisele Bundchen catwalken en stund og viste frem sine fotballkunster i Sao Paulo. Bildene av en leken Gisele i Brasil finner du her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.