*Nettavisen* Nyheter.

Hva skal Ramsay og Posh?

GODE VENNER: Gordon Ramsay med kona Tana og Victoria Beckham mens de ser på fotballkamp med David Beckham i Los Angeles. Foto: (Getty Images)

Kjendiskokk Gordon Ramsay og Victoria Beckham lover nye kulinarsiske opplever i sitt prosjekt.

(SIDE2): Ramsay og Posh skal starte restaurant sammen i Los Angeles, skriver Daily Mail.

Det blir i så fall et umake par som skal stå over grytene. Syltynne Victoria Beckham (34) ser ikke ut som hun spiser voldsomt mye, og Gordon Ramsay (41) hater det han kaller «matsnobber».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tradisjonell mat
Men det er noe helt annet enn fancy retter som står på menyen skal vi tro avisen. Kokken og Posh skal friste helsefrikene i LA med typisk britisk mat - pølser og potetmos og fish n´chips vil de servere.

- Victoria vil gjerne fokusere på tradisjonell kost, sier Ramsay til avisen og bekrefter at restaurantsamarbeidet er reell.

Gode venner
Beckham-familien har lenge vært en godt gammeldags vennepar av Ramsay-familien, og de har vært sammen en rekke ganger de siste årene. Gordon Ramsay og kone Tana har blant annet sett flere av David Beckhams fotabllkamper med L.A. Galaxy.

Gordon avslørte restaurantplanene han har med fotballstjernens kone da han var på fest med magasinet GQ.

- Dette blir et spennende prosjekt, jeg gleder meg virkelig, skal han ha uttalt.

Stjernespekket bursdag
Denne uken arrangerte Victoria Beckham en storstilt bursdagsfest for sønnen Romeo da han fylte seks år. Festen ble holdt på Universal Studio i Los Angeles og kjendisvenner som Heidi Klum, Gavin Rossdale og Geri Halliwell stilte alle opp på utkledningsfesten med sine barn.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.