Hva skjedde, Amy??

Det er ikke mer enn fire år mellom disse bildene av Amy Winehouse...

22.01.08 22:24

(SIDE2): Når man ser disse bildene av Amy Winehouse kan man vel ikke annet enn å synes synd på henne. Bildet til venstre er tatt i anledning den første singelen «Take The Box» på en HMV-butikk på Oxford Street for ganske nøyaktig fire år siden, i januar 2004.

På bildene ser vi en Amy som ennå ikke er blitt slukt opp av medias søkelys, presset ved å være internasjonal artist, og selvfølgelig dop og alkohol...

Huden ser frisk ut, håret ser normalt og glansfullt ut, og til og med sminken er hakket roligere. I tillegg veier hun flertallige kilo mer, noe som passer henne godt.

Nå, derimot, er saken en helt anna...

Se bilder av Amy og ektemannen nederst i artikkelen

Amy skapte store overskrifter da hun etterhvert dukket opp skraptynn, og hun ble så kjent for sin spesielle hårsveis, som britene har døpt «Beehive» (bikube). For kort tid siden gikk Amy tydeligvis lei av sitt ravnsvarte hår, og dukket opp som blondine. Vi må vel si vi synes hun passer bedre som brunette...

Se blond Amy:Blond og sinna Amy

Det er nok mange faktorer som har vært med å dra Amy ned i søla, men dopbruket må nok være hennes største problem. Og senest i dag, tirsdag, dukket det opp en ny video av Amy, hvor hun røyker crack og legger ut om hvor mange piller hun har tatt for å roe seg ned.

Se videoen her:Her røyker Amy crack

Amys ektemann, Blake Fielder-Civil, er vel heller ikke akkurat med på å gjøre livet hennes stabilt og rusfritt, og han sitter akkurat nå i arresten i London.

Les mer her:Skjelven Amy i retten

Tirsdag ettermiddag fikk Amy selv tydeligvis nok, og sjekket inn på rehab.

Og, nå skal Amy visstnok ha blitt lei av å være blondine selv, og farget håret sort igjen. Se bildene her.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.