*Nettavisen* Nyheter.

Hva skjedde med Kim?

Foto: (NRK)

Himmelblå-fansen kan bli sittende igjen uten svar etter kveldens episode.

30.03.09 13:59

(SIDE2:) Fansen har spekulert heftig om hva som egentlig har skjedd med Kim, etter at båten hans ble funnet drivende og tom i forrige episode.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Har han druknet, eller har han fått nok av Marits romantiske nøling og stukket tilbake til Oslo uten å si fra?

Heftige diskusjoner
Diskusjonen går høyt blant annet på Himmelblås Facebook-gruppe, der noen har tatt for seg den engelske versjonen og sett hva som skjedde med den mannlige hovedkarakteren der. Også på NRKs egne nettsider er det kommet flere hundre innlegg om Kims eventuelle skjebne.

Sikkert men visst er det i hvert fall at flere og flere benker seg foran den populære dramaserien. Nærmere 1.3 millioner så forrige episode, og det blir nok ikke færre som får med seg sesongens siste episode denne uken.

Tror han lever
En avstemning hos NRK, viser at hele 63 prosent tror Marit og gjengen finner Kim i live, mens bare 8 prosent tror de finner ham død.

Men uttalelser fra NRKs dramasjef Hans Rossiné kan tyde på at TV-seerne tar feil.

- Sesong tre kommer til å inneholde litt utskiftning av persongalleriet og det blir enda mer dramatisk. Der skal vi virkelig skru til, sa dramasjefen til Side2 da vi snakket med han om «Himmelblås» fremtid.

Cliffhanger
Og som ikke det er ille nok, kan det virke som vi må vente helt til sesong tre for å faktisk finne ut hva som har skjedd.

Les mer: Himmelblå til himmels

- Jeg kan fortelle at sesong to kommer til å slutte med tidenes «cliffhanger» i norsk drama, uttalte han den gang.

Hvis dette betyr at vi må vente helt til sesong tre for å få løsningen på mysteriet, må TV-seerne virkelig smøre seg med tålmodighet. Filmingen av den nye sesongen starter nemlig ikke før utpå vårparten.

Se «Himmelblå» på NRK1, søndag klokken 20.35

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.