Hva skjedde Paris?

Foto: (Splash)

Paris Hilton var på shopping, men det var noe helt annet som fanget vår oppmerksomhet.

19.06.10 14:35

(SIDE2): Paris Hilton er ettertraktede blant paparazziene, og fikk mye oppmerksomhet da hun var på shoppingtur i Los Angeles her om dagen.

Se flere bilder av Paris på shopping nederst i saken!

Mange poser
Hotellarvingen hadde vært på storhandling på Kitson kjøpesenter i Los Angeles, og kom ut med så mange poser at hun nesten ikke greide å bære de.

Om det hele var et godt planlagt PR-stunt er usikkert, men Hilton fikk i alle fall den oppmerksomheten det så ut til at hun var ute etter.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Merkelig farge
At hotellarvingen er på shopping er ikke akkurat store nyheter. Men det var ikke bare de velfylte posene som gjorde seg bemerket på handleturen.

Det så nemlig ut som om frøken Hilton hadde vært litt uheldig med selvbruningskrem, og det var umulig å ikke legge merke til fargeforksjellen på øvre og nedre del av kroppen.

I jeans
Hilton hadde for anledningen, kledd seg i trange jeans, stripete glitretopp, og skyhøye pumps. Men selv om hun var godt påkledd kunne man skimte vristen hennes.

Disse hadde en gulrotaktig farge, ikke så ulik den man får om man er litt uheldig med selvbruningskremen. Man kunne også se at fargen på vristen, var helt ulik den på armene, og i ansiktet.

Men, Hilton så uansett fornøyd ut etter shoppingturen og var ikke særlig ille berørt ut.

SE FLERE BILDER AV PARIS HILTON PÅ SHOPPING HER:

3410

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag