RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva skjer på Farmen i kveld?

Sist oppdatert:
All maten er borte, det skal velges andrekjempe, det blir både tvekamp og hjemsendelse - og det er en anelse av kjærlighet i luften...

(YEYE): Denne lørdagen på Farmen blir det nok av ting å få med seg: ukesoppdraget er ferdig, maten er brent bort og sulten melder seg, det skal velges andrekjempe og det skal bli tvekamp og hjemsending. Vi gir deg oversikten.

Tviler på ukesoppdraget
Mentor og fru mentor kommer for å se hvordan det har gått med ukesoppdraget. Om de har klart det får de 50 daler til å handle for, og det kan komme veldig godt med etter at maten brant opp. Deltakerne begynner å bli sultne, og håper de klarer det. Det eneste er at de tviler på om ukesoppdraget var godt nok gjennomført...

Andrekjempe + tvekamp = hjemsendelse
Det skal også velges andrekjempe, og som vi alle vet: valg er alltid en kilde til konflikt. Førstekjempen skal velge en andrekjempe som igjen må velge gren i Farmens første tvekamp. Vi skal vel ikke legge skjul på at vi gleder oss til å se hva det blir og hvordan den går. Etter denne vil vi få vite hvem som blir første person hjem... Så gå ikke glipp av Farmen denne lørdagen!

Kjærlighet i lufta?
Og til sist, en gladnyhet: det ryktes om at kjærligheten begynner å blomstre i det stille på Farmen... Hvem dette gjelder ser du i lørdagens episode.

Farmen ser du lørdag kl. 20.00 på TV 2.

Dette må du vite om Farmen
Her er Farmen-deltakerne
Se video og les om deltakerne her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere