*Nettavisen* Nyheter.

Hva sliter Angelina med?

Seksbarnsforeldrene snakker ut.

19.11.08 10:55

(SIDE2): Angelina Jolie (33) og Brad Pitt (44) er for tiden i London der førstnevnte promoterer sin nye film «The Changeling». De har selvsagt med seg tvillingene Vivienne og Knox, og Angelina forteller til den britiske avisen Daily Mail at hun synes det er veldig hardt å amme to små på en gang.

- Man går inn med innstillingen om at hvis andre gjør det, så skal jeg også klare det. Men det er mye vanskeligere enn det ser ut som! sier hun.

- Jeg forsøkte å amme dem samtidig noen ganger, men har funnet ut at det er mye enklere å amme dem hver for seg, forteller hun.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Logistikk
For Brad sin del er det ikke akkurat ammingen som er plagsom, han tenker mer logistikk i hverdagen. Eller han forsøker i det minste.

- Vi er ikke så veldig mobile akkurat, sier filmstjernen i et intervju med Oprah Winfrey. Med seks barn må alt planlegges nøye og bare en svipptur til kjøpesenteret kan bli i meste laget for familien.

- Det tar halvannen time før alle er på plass i bilen og vi må passe på at de har litt snacks å kose seg med. Både Zahara og Shiloh må ha kosepleddet, det er viktig, forteller Brad Pitt (44) ifølge bladet People.

Glemmer alt
Med Maddox (7), Pax (4), Zahara (3), Shiloh (2 1/2) og tvillingene Vivienne og Knox (fem måneder) er det liten tvil om at planlegging er stikkordet for familien. Men Brad er veldig glad for at Angelina er militant og strukturert i hverdagen.

- Takk gud for det, jeg glemmer alltid alt mulig, sier han.

Men Brad er svært glad i farsrollen og forteller til Oprah at barna har gjort ham til en bedre person.

Les også:Suri Cruise vinner igjen

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.