RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva synes vi egentlig om Katie Holmes?

Foto: Getty Images/Splash News/Wireimages (Bildemontasje)
Sist oppdatert:
Stjel stilen eller la være!

(SIDE2): Side2 elsker Katie Holmes' stil på røde løpere, men er ikke like imponert over det hun har på seg privat.

Hva synes du? Vis din mening i avstemningen her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

Laidback privat
Katie Holmes er kjent for å være tidlig ute med det siste nye, og av og til kanskje være med på å skape nye trender, men skuespilleren er ikke alltid like velkledd privat. «Laidback» er stikkordet til Katies private stil. Hun slenger gjerne på seg en jeans, i en litt utgående modell, med en helt enkel grå genser til. Og er det riktig kaldt ute, tar Katie gjerne på seg en stor lue og et skjerf hengende rundt halsen, også på røde løpere.

Vakker i sort
Men når Tom Cruises kone kler seg opp til fest er det i den vakreste, men enkleste, stilen du kan tenkte deg. Hun ser nesten alltid ut som en drøm på røde løpere, og gjør seg spesielt vakker i antrekk i sort. Katie imponerte sist da hun og ektemannen Tom Cruise dukket opp på Golden Globes Party i Los Angeles. Katie var ikledd en sort gjennomsiktig kjole, som satt perfekt på hennes slanke kropp. Bilde av dette antrekket ser du først i bildespesialet lenger ned på siden.

Datterens antrekk er mest omtalt
Til tross for at vi nå skaper strid rundt Katies stil, er det datteren Suris klesstil som har fått mest oppmerksomhet det siste året. Hennes gjentatt bruke av høyhælte sko for barn har skapt debatt, og her på Side2s har kvinnepanelet sagt hva de mener om unge Suris bruk av «voksensko».

Selv tar Katie kritikken med en klype salt.

- Det er faktisk selskapsdansesko for barn. Hun elsker dem. Hun er som alle småjenter og elsker mine høye hæler, skal Katie ha sagt til sitt forsvar, ifølge Access Hollywood.

SE BILDESPESIAL LENGER NED

Se de ferske bildene - og døm selv!

2848

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere