RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva tenkte de på her?

(Splash/All Over Press)
Sist oppdatert:
Det var mye rart på den røde løperen i Hollywood denne helgen... Se bilder!

(SIDE2): Det går for det meste bra når berømthetene skal kle seg opp til fest i filmbyen, men på et black tie-arrangement i helgen var det flere enn én som bommet på kjolen.

Se bilder fra den røde løper nederst i saken!

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Helbom
Marisa Tomei (45) tok kaka i sin kreasjon. Med en kjempestor og pompøs (og ikke minst rosa!) sløyfe festet på hoften, ble det bare helt, helt feil...

Den ellers så vakre Oscar-vinneren så rett og slett ut som en kjempemuffins. Men det var ikke bare Marisa som bommet.

«True Blood»-stjerne Anna Paquin (27) kom på den røde løper sammen med vampyr-medspiller og forlovede, Stephen Moyer (40).

De forelsket seg på settet da innspillingen av suksesserien startet og forlovet seg for et halvt år siden. Paret tar seg minst like godt ut på den røde løper som på TV, men lørdag kveld var det liten tvil om at Anna bommet med sin kjole.

Snittet på kjolen, med de enorme voluminøse volangene rundt hoftepartiet, ble helt feil på den ellers så veltrente Anna - hun kunne lett ha lyktes langt bedre med sitt valg.

Veldedighet
Anledningen var et veldedighetsfest arrangert av The Art of Elysium - en organisasjon som oppfordrer skuespillere, kunstnere og musikere til å gi av sin tid og bruke sitt talent for å hjelpe syke barn.

Kirsten Dunst (27), som for øvrig ikke var helt heldig med sin helsvarte og triste kjole (men med nydelig sko!) fikk pris for sitt veldedighetsarbeid.

Bildene ser du under!

2756

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere