*Nettavisen* Nyheter.

Hva? Var de kjærester?

Foto: (Scanpix/Splash)

Du skulle aldri ha trodd at disse Hollywood-stjernene faktisk har en romantisk fortid sammen.

06.08.09 09:55

(SIDE2:) I Hollywood er det flust av eksempler på at de mest umake parene allikevel finner sammen. For ikke å snakke om alle som har vært kjærester før de ble berømte.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Visste du for eksempel at 80-tallssangerinnen Sinitta har vært sammen med både Brad Pitt og Simon Cowell? At Cher hadde en fling med Tom Cruise?

Britiske Glamour har samlet en liste over de mest overraskende romantiske linkene blant kjendisene, og her er det mye du ikke visste.

Colin Farrell og Britney Spears
Etter at Britney snakket bort ryktene om at hun og badboy Collin Farrell var sammen, sendte den frekke irske skuespilleren henne en t-skjorte med teksten. "Jeg hadde sex med Colin Farrell og alt jeg fikk var denne kjipe T-skjorta». Det er kanskje ikke så rart at de to ikke er på talefot lengre.

Barbra Streisand og Andre Agassi
Andre Agassi var 28 år yngre enn Barbra Streisand da de datet tidlig på 90-tallet. «Han er skikkelig intelligent, veldig, veldig følsom og veldig involvert. Mer enn alderen hans skulle tilsi», påsto sangeren den gang, men paret slo fortsatt opp et par år senere.

Winona Ryder og David Duchovny
David og Winona ble visstnok et par i 1996, men «Californication»-stjernen liker ikke å snakke om det. «Jeg var bare gode venner med Winona. Jeg liker bare ikke å snakke om privatlivet mitt. Det er et område jeg ikke omtaler».

Tom Cruise og Cher
Dette umake paret datet i 1987, da Tom Cruise nettopp var begynt å slå igjennom og Cher var på toppen av sin karriere. Sangerinnen beskrev sin 16 år yngre partner som «sjenert» men innrømte at hun var «helt betatt av ham».

Aaron Carter og Lindsay Lohan
I gamle dager da Lindsay fortsatt var en sunn og uskyldig tenåring, var hun sammen med Nick Carters lillebror, Aaron. Uheldigvis var han ikke så uskyldig som han så ut, og han drev på med Hillary Duff bak ryggen på Lindsay.

Liv Tyler og Joaquin Phoenix
Det var kjærlighet ved første blikk da Liv Tyler og Joaquin Phoenix møttes i 1997, under innspillingen av «Inventing the Abbots». «Hva kan jeg si. Vi kom skikkelig godt overens med det samme. Hun er henrivende. Jeg har sagt det gang på gang. Hun er bare veldig virkelig, aldri som en filmstjerne. Hun er så ekte, og hun tar ikke seg selv så høytidelig», uttalte Phoenix.

Cameron Diaz og Robbie Williams
Robbie sjarmerte Cameron Diaz sommeren 2003. Paret ble sett på en strand i Santa Monica, der de holdt hender og kysset. Sangeren skal til og med ha tatt «Charlie's Angels»-stjernen med på en go-kart-bane i Berlin.

Angelina Jolie og Jonny Lee Miller
Dette paret nøyde seg ikke med å date, de giftet seg i stedet i 1996. Senere har «Trainspotting»-stjernen prøv å avlive noen av de mest bisarre ryktene om eksen sin. «Det er så mye sinnssyke greier som blir skrevet om Angie, men hun er den mest jordnære jenta du kan håpe på å møte. Det er mye kjærlighet der», har han sagt.

Zach Braff og Drew Barrymore
Zach Braff og Drew Barrymore ble oppdaget mens de råklinte på dansegulvet til en klubb i New York i 2007, og kunne fort blitt et av Hollywoods hotteste par. Men det virker som om forholdet ikke utviklet seg noe videre, og det ble med tanken.

Cameron Diaz og Matt Dillon
Denne duoen møttes på settet til «Feeling Minnesota» i 1996, og nøt stor suksess sammen i «Alle elsker Mary». Også på privaten gikk det strålende og Diaz omtalte Dillon som «min første store kjærlighet». Nå er de begge single, og ryktene vil ha det til at de kanskje blir sammen igjen.

George Clooney og Kelly Preston
Det var så seriøst mellom George Clooney og Kelly Preston at de bodde sammen i 1988 i Hollywood Hills, og til og med hadde Clooneys kjælegris Max sammen. Etter hvert ble Kelly gift med John Travolta, og Clooney fortsetter å være verdens mest ettertraktede ungkar.

Gwyneth Paltrow og Luke Wilson
Etter at de møttes på settet til «The Royal Tenenbaums», var Luke Wilson og Gwyneth Paltrow et par et års tid i 2002. Wilson uttalte at han likte Paltrows «sære form for humor».

Courteney Cox og Michael Keaton
«Friends»-stjernen faktisk var sammen med «Batman»-helten i hele seks år fram til 1995. Selv etter at de slo opp hadde Courteney bare gode ting å si om sin eks: «Det er det viktigste forholdet jeg noensinne har hatt, og jeg synes han er den mest fantastiske personen jeg noen gang har møtt».

Justin Timberlake og Fergie
Justin har tydeligvis en ting for syngedamer. Han hadde en fling med Fergie fra Black-eyed peas i 1996, før han ble berømt. «Det var ikke et alvorlig forhold, så det er ikke noe uvennskap mellom oss», uttalte Fergie. «Han var 16, jeg var 23. Det var før han ble sammen med Britney».

Naomi Campbell og Leonardo DiCaprio
Supermodellen og skuespilleren skal visstnok ha hatt en kjapp affære i 1995, rett før Leo ble superstjerne med «Romeo og Julie» og «Titanic».

Sienna Miller and P Diddy
Sienna var rapperens konstante partypartner i 2007, der de danset seg gjennom natten sammen fra London til Ibiza. Begge benektet at forholdet var av en romantisk art, men P Diddys kjæreste Kim Porter var ikke spesielt fornøyd.

Christina Applegate og Brad Pitt
Christina Applegate var Brad Pitts kjæreste en kort stund i 1988. Christina var berømt for TV-serien «Bundy», mens Brad hadde begynt å få sine første store roller.

Sarah Jessica Parker og Robert Downey Jr
Lenge før «Sex og singelliv» var Sarah Jessica Parker sammen med Robert Downey Jr i hele 7 år på 80-tallet. Hans problemer med alkohol og narkotika ble til slutt for mye for forholdet. Downey Jr er allikevel imponert over ekskjæresten. «Hun ga meg et hjem og forståelse. Hun prøvde å hjelpe meg, og ble så fornærmet når jeg ikke klarte å ta meg sammen. Hun kunne dra meg ut av fyllasjuka og så gikk vi og handlet møbler sammen. Hun er en naturkraft», uttalte han.

Renée Zellweger og Jack White
«Bridget Jones»-stjernen og White Stripes-sangeren var sammen i ett og et halvt år, og ryktene skulle ha det til at de var forlovet, da de plutselig gikk fra hverandre i 2004.

Sheryl Crow og Owen Wilson
Sangerinnen var sammen med Owen Wilson i tre år mens skuespilleren prøvde å skape seg en karriere i Hollywood. Det gikk ikke så bra til slutt da Owen rask dumpet Sheryl og hun uttalte «Det føltes katastrofalt. Jeg var ganske ute av det».

Sofia Coppola og Keanu Reeves
Dette paret var sammen i 1992 etter at Keanu Reeves hadde jobbet med Sofias far, Francis Ford Coppola, på «Bram Stoker's Dracula».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.