RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva vil du se på TV?

Sist oppdatert:
Aldri mer Sex og Singelliv. Snart er det også slutt for Friends og Fraiser. Hva skal man se på TV nå? Se hva leserne mener her.

Flere av de mest populære TV-seriene tar nå farvel med publikum. Men det betyr ikke at TV-underholdningen tar slutt for godt. Her kan du lese om noen av de mest populære programmene i USA og England om dagen, som enten går, kommer eller vi håper kommer på norske TV-skjermer.

Simpsons: Den ikke alltid like lykkelige – men alltid like morsomme – familien Simpsons fortsetter på TV 3, selv om det lenge var fare for at skuespillerne ikke ville mer.

Alle elsker Raymond: Raymond og hans irriterende familie blir heller ikke tatt av skjermen, og vi kan få nye møter med svigerforeldrene fra helvete.

The weakest link: Snart kommer den norske versjonen av det populære engelske game-showet. Åtte deltakere skal samle inn penger ved å svare på spørsmål. Etter hver runde må en person stemmes ut, og får gjerne en drepende kommentar fra programlederen.

Six feet under: De neste sesongene av den kritikerroste serien vil forhåpentligvis bli sendt på NRK.

C-S-I: Programmet går sin seiersgang i utlandet, og kan også sees på TV Norge. Ligger på 1.plass i Nielsen's Top 10 TV Ratings i USA.

That ’70s show: TV 2 har allerede sendt flere episoder om den populære vennegjengen fra 70-tallet.

Two and a Half Men: Situasjonskomedie om to menn og en gutt. Charlie Sheen spiller ungkaren som blir invadert av broren og hans sønn. Mange har spådd serien til Friends arvtaker. Er på Nielsen's Top 10 TV Ratings.

Sopranos: NRK sender femte sesong av den populære mafiaserien til høsten.

Without a Trace: En dramaserie om savnede personer, og jakten på dem og kidnapperen er et at de mest populære programmene i USA. Fortsatt ikke på TV i Norge. Ligger på 2.plass i Nielsen's Top 10 TV Ratings.

Cold Case: Kriminalserie om en kvinne som prøver å finne svaret på hittil uløste kriminalgåter. Er på Nielsen's Top 10 TV Ratings.

Crossing Jordan: Serien om obdusenten Jordan, har allerede blitt vist på TV 2, men flere sesonger venter. Er på Nielsen's Top 10 TV Ratings.

24: I kveld starter TV 2 en ny sesong av spenningsserien 24.

Hva vil du se på TV framover?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere