*Nettavisen* Nyheter.

Hva ville du betalt for denne?

Luksusdesigner lanserer verdens dyreste Blackberry.

28.09.09 09:39

Klikk på bildet for å forstørre.

RING BLING! Telefonen er i 18 karat gull og besatt med 4459 diamanter. Foto: (Amosu)

(LXUS.no) For mennesker med en forkjærlighet for ultraluksuriøse produkter er Alexander Amosu trolig blitt et kjent navn.

Den britiske entreprenøren har tidligere laget verdens dyreste dress, verdens dyreste skjorter og mobiltelefoner i edelt metall . Nå har han igjen børstet støv av sine bling-kunster og laget verdens dyreste Blackberry.

LES OGSÅ:
De dyreste iPhone-applikasjonene
Verdens dyreste suiter
Verdens dyreste yachter
Millionkjøpene som trosser krisen

Den übersnobbete mobiltelefonen i 18 karat gult gull har tatt 350 timer å lage og koster den nette sum av 1,25 millioner kroner. Men selv om den med det blir verdens dyreste Blackberry, er det fortsatt en iPhone som kan smykke seg med tittelen verdens dyreste mobiltelefon.

Meget begrenset opplag

Telefonen er besatt med 4459 briljantslepne diamanter på totalt 28,43 karat og kan om ønskelig dekoreres med navnet ditt eller en firmalogo. Men skal du sikre deg en må du være kjapp.

Klikk på bildet for å forstørre.

I en pressemelding til LXUS forteller Amosu at det kun vil bli laget tre eksemplarer av de diamantbesatte telefonene. Én er allerede solgt til en kunde i Midtøsten, som også er hjemstedet til verdens dyreste penisforlenger.

Med på kjøpet følger også en 24-timers global concierge-tjeneste, som skal ”oppnå det uoppnåelige” for den styrtrike eieren.

Ung gründer

Alexander Amosu begynte sin karriere med å gå med avisen da han var 12 år gammel. Da han var 25 hadde han allerede tjent sin første million pund - eller nærmere ti millioner kroner - noe som gjorde ham til en av Storbritannias yngste millionærer.

Tidligere i år sikret han seg en plass i Guiness Rekordbok da han lagde verdens dyreste dress, med en prislapp på 700.000 kroner.

Se video av Alexander Amosus svinedyre Blackberry her:

HTML EMBED

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag