*Nettavisen* Nyheter.

Hvem av disse har verst stil?

Foto: (Side2/Scanpix)

Du avgjør hvem taperen blir.

22.12.10 09:46

(SIDE2): Etter å ha sett gjennom utallige bilder, kan vi konkludere med at det er flere kjendismenn som kler seg utrendy enn trendy.

Avstemningen er avsluttet!

Det var derfor ikke så altfor utfordrende å velge ut kandidater til verst kledt-listen, men det er du som kårer den som kan betegnes som årets verst kledte.

Se de nominerte i kvinnekategorien.

De aller beste
De best kledte-kjendisene har Side2-elskerne allerede kåret, og det er Mariann Thomassen, Kjell Nordström og Sivert Høyem som kan smykke meg med tittelen i sine respektive kategorier.

Les også
- Vil låne Siverts klær
Denne dama har best stil

De aller verste
De nominerte til årets verst kledte-lister er plukket ut av et Side2-panel og man har i utvelgelsen tatt utgangspunkt i hva disse har kledd seg i på den røde løperen, eller andre offentlige tilstelninger, det siste året.

HER ER DE NOMINERTE TIL VERST KLEDT TITTELEN:

Petter Stordalen
Det blir litt mye glitter, og lite stil når Petter Stordalen stiller på den røde løperen.

Til tross for en imponerende skosamling, og et bredt utvalg trendy skjerf er det noe over hans fremtoning som blir litt påtatt. Antrekkene virker svært gjennomtenkt, men er ifølge panelet ikke trendy.

Ravi
Nå er det kanskje på tide for Ravi å pakke bort sine rutete dresser. At hans gjerne matcher dressen med en caps i samme mønster gjør også sitt for at han var en klar kandidat til verst kledt- listen.

Kristian Valen
Panelet mener det er noe feminint og merkelig over Valens garderobe, og det fungerer svært dårlig på den røde løperen. Kanskje har han latt seg påvirke av amerikanernes «hippe» klesstil? Uansett passer mange av antrekkene hans slanke kropp svært dårlig.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Aksel Hennie
Selv med vakre Tone Damli Aaberge ved sin side så greier ikke Hennie å fremstå som en kar med stil. Den velkjente lua er vi lei av, og vil bruke denne nominasjonen som en oppfordring om at han må la den ligge hjemme neste gang han skal på den røde løperen.

Aune Sand
Jo da, pastellfarger er trendy. Men kombinert med langt hår blir det litt for feminint, selv for en kunstner som Aune.

Lars Monsen
Den barske villmarksgutten har stort potensial. Men når han gang på gang dukker opp i blåstripet skjorte og olajeans så blir det både kjedelig og utrendy. Her er det mye å hente mener Side2-panelet.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Hans Bollandsås
Nå som han har vunnet «X Factor» får vi håpe den barske sangfuglen får litt stylinghjelp. Antrekkene hans trenger nemlig litt finjustering for å overleve de harske motekritikerne der ute, og Side2-panelet gleder seg til å se han i en litt mer trendy utgave.

Petter Northug
Selv om man er idrettsmann trenger man ikke å kle seg i treningsklær døgnet rundt. Panelet skulle ønske de fikk seg Northugs veltrente kropp i noe mer enn fargerike sponsorklær.

Kurt Nilsen
Man kan trygt si at stilen til Kurt Nilsen ikke er like bra som musikken hans. Faktisk så likte panelet stilen han hadde i begynnelsen av karrieren bedre enn de gjør nå, og det samme kan vel kanskje sies om musikken?

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.