RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem blir gravid i Grey´s?

BABY? Det ryktes om en baby i sesong fem av Greys Anatomy - men hvem det er vil vi ikke røpe...(Bilde er bare tilfeldig valgt).
BABY? Det ryktes om en baby i sesong fem av Greys Anatomy - men hvem det er vil vi ikke røpe...(Bilde er bare tilfeldig valgt). (TV 2)
Sist oppdatert:
Her hjemme har nettopp sesong 4 startet, mens i USA snakkes om en «Grey´s»-baby i den kommende sesongen. (Ikke les saken hvis ikke du vil vite mer!)

(SIDE2): De steamy, nye ryktene har fått virkelig ben å gå på etter at reklamen for sesong 5 gir seerne en uventet nyhet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Bare en drøm?
En av de kvinnelige ansatte ved Seattle Grace Hospital sier rett ut til en av de mannlige legene at hun venter hans barn.

Og det er ingen som helst lege heller - det er selveste McDreamy (eller Derek Shepherd om du vil) som får de oppsiktsvekkede nyhetene av en helt annen enn av- og påkjæresten Meredith Grey.

På nettstedet TVGuide.com spekuleres det i om babyryktene er sanne eller om det kommer fra en drøm/mareritt-sekvens. Betyr det at det er slutt mellom han og Meredith igjen? Vel, tiden vil vise. Denne ukens epsiode viste iallfall at de to ikke klarer å holde seg unna hverandre.

Les også:Intrigene fortsetter

Familieforhold viktig
Kvinnen bak «Grey's Anantomy», Shonda Rhimes, skal ha uttalt i en av promoene før sesong 4 at det ville bli en del forandringer i hovedpersonenes liv, og noen av dem kan nok ende opp i det kun kalte for et familieanliggende.

Men nå som sesong 4 ruller på norske skjermer ser vi jo at de nye familieforholdene antagelig gjelder Meredith som har fått en søster - Lexie Grey. Selv om Meredith ikke ønsker noe kontakt med halvsøsteren, så blir det selvsagt en umulighet.

Ikke sant?
Manusforfatter Rimes hevder at den kvinnelige ansatte ikke venter barn, og at hun ikke vil lure sine loyale fans med slike nyheter hvis ikke det var sant. Så baby eller ikke, vi gleder oss over sesong 4 og venter allerede på sesong 5!

Promoen kan du se her.(ekstern lenke)

«Grey´s Anatomy» ser du på TV 2 tirsdager klokken 21.40.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere