RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem blir kveldens talent?

Sist oppdatert:
Skal vi tro bookmakerne blir det mer sang og musikk i finalen.

(SIDE2:) Det er klart for siste semifinale i Norske Talenter, og i kveld får vi vite hvem som blir de siste to talentene som får en finaleplass.

Bookmakerne hos Betsafe.com holder en knapp på sangtalentet Erlend Bratland (16), som overrasket dommerne på sin første audition. Haugesundsgutten kom nemlig inn på scenen i Marilyn Manson T-skjorte, hodeskallesmykke og sortfarget hår, men trollbandt alle med sin tolkning av den kjente julesangen «O Holy Night» («O Helga Natt»).

- Herregud. Det er ikke noe tvil om hvilket talent du har. Du traff med rett i hjertet. Takk skal du ha, sa Jan Fredrik Karlsen til den unge sangeren.

Betsafe.com tror at Erlend får følge av glasspiller-duoen Draup. Randi-Merete Roset og Liv-Jorun Bergset spiller nydelige melodier på glass, noe som fascinerte både publikum og dommere.

- Dette var ren magi. Noe så nydelig, og, nei... Jeg er bare bergtatt, innrømte Mia Gundersen da jentene var ferdige og Jan Fredrik Karlsen var nok en gang takknemlig.

- Jeg er overveldende imponert over det klarte. Tusen takk for at vi fikk oppleve dette, sa han.

Se Erland Bratland synge her:
(artikkelen fortsetter nedenfor)

219403

Jentene har vært etterspurt i den siste tiden og har samarbeidet med et heavy metal band, samt fått forespørsel om å lage filmmusikk.

- Det er utrolig spennende, forteller jentene i et intervju med TV 2.

Se Draup her
(artikkelen fortsetter nedenfor)

219410

Men Erlend og Draup skal ikke føle seg alt for sikker på finaleplass, de får nemlig sterk konkurranse fra seks andre talenter, blant annet pianovirtuosen Robin Palmer Olsen (13) og flamencodanserinnen Sunniva Gynhild (7) som begge kan føye seg inn i rekken av unge talenter som har gått videre.

Se Sunniva danse flamenco her
(artikkelen fortsetter nedenfor)

219401

Også tricking-gutta i Team MEM, sjongløren Sergio Luis Pereira og danserne Hanne Marie Akselsen og Jørgen Nilsen stiller som sterke utfordrere.

Den samiske raptrioen Duolva Duottar viste at det absolutt er mulig å gå videre med et rapnummer i «Norske Talenter». Kanskje klarer Alexander Didriksen og Simen Nyland det samme med sin trønderrap. Men godlåta «Elgjakt i Namdal» sjarmerte de alle dommerne selv med «jævla døve hatter», som Thomas Giertsen sa.

- Hodet sier nei, nei, nei, men hjertet sier ja, ja, ja, mente Giertsen og sendte dem videre.

Se semifinalen i kveld klokka 20.00 på TV 2

Les mer om «Norske Talenter» hos TV 2 Underholdning

Se talentene ho Sumo

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere