Hvem blir med Schleck-brødrene?

Foto: Tim de Waele (©TWDSport.com)

Sjekk de siste Silly Season-ryktene her.

04.08.10 13:10

Brødrene Schleck er offisielt ferdige i Saxo Bank. Høyst sannsynlig skal de sykle for et nystartet lag, basert i Luxembourg, men noen hjelperyttere, det har de ikke.

Ihvertfall ikke som er offisielt signert og presentert. Faktum er at brødrene Schleck ikke er offisielt klare for det nye laget, de heller.

Les også: Riis vurderer «Kyllingen»

Hvileår i «The Shack»?
Det er ingen lett sak å sette sammen et slagkraftig lag på en høst, spesielt når ambisjonen er å vinne Tour de France. Team Sky og Team RadioShack har vært gode eksempler på det.

Dette er noe også Kim Andersen bekjenner overfor Politikken.

- Vi har foreløpig valgt ikke å kommentere hvordan arbeidet skrider fram, og det kommer ikke noe konkret før 1. september, forklarer Andersen.

TV2sporten.dk melder at brødrene kan bli nødt til å finne seg en midlertidig arbeidsgiver, for ett år, og det kan altså være RadioShack.

Team Auchan tar form
Selv om det ikke er noen offisielle signeringer for det Luxembourgs-baserte laget, som ryktes å hete Team Auchan, finnes det noen solide rykter om signeringer.

Først og fremst gjelder det Stuart O’Grady. The Australian melder at den rutinerte ringreven er klar for det nyoppstartede laget i 2011.

Andre ryttere som procycling.no erfarer er på vei samme sted, inkluderer Daniele Bennati fra Liquigas og Robert Wagener fra Skil-Shimano.

Andre mer løse rykter om ryttere på vei til Schleck-brødrene inkluderer Fabian Wegmann, Linus Gerdemann, Johannes Fröhlinger brødrene Feillu, Laurnet Didier og Jacob Fuglesag.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Tim De Waele

Hvem skal fylle hullet etter Contador?
Denis Mensjov er et hett navn om dagen, russeren blir ikke noe yngre, men han har med tredjeplassen i Tour de France bevist en gang for alle hvilken klasse han holder.

To lag skal ettersigende jakte hans signatur, det er Astana og Katusja. Begge lagene er basert i Øst-Europa, og skulle således passe godt for Mensjov.

Roman Kreuziger er også rapportert å være på vei til Astana, men tsjekkeren har kontrakt med Liquigas også i 2011.

Fra før er Liquigas’ stortalent Robert Kiserlovski klar for Astana. Kroaten ble nummer ti i Giro d’Italia mai 2010.

Andremann fra samme giro, David Arroyo, ryktes også å være på vei til Alexandre Vinokourovs mannskap. Spanjolens markedsverdi er langt høyere nå, og det er ventet at han vil utnytte dette.

Saxo Bank-SunGard tar form
Ikke overraskende er det flere spanjoler på vei til Barne Riis' lag, etter at det ble klart at Alberto Contador skal sykle der. Feltet.dk melder at både Daniel Navarro og Benjamin Noval er klare. Jesus Hernandez og David de La Fuente, samt Quick Step-rytter Carlos Barredo, skal også være på vei.

Disse er klare
En hel rekke signeringer er også offisielle. Giovanni Visconti blir enda et år i ISD-Neri, etter at laget sto i fare for å måtte legge ned, om den regjerende italienske mester forsvant.

Evigunge Stefano Garzelli har satt navnet sitt på en ny toårskontrakt med sitt Acqua & Sapone.

Finske Jussi Veikkanen er klar for belgiske Omega Pharma. Den knallsterke Française des Jeux-rytteren ble vraket til Tour de France, fordi han ikke ville skrive ny kontrakt med Marc Madiots lag.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.