RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hege Bakken Riise (NRK)

Hvem blir mesternes mester?

Sist oppdatert:
I kveld møtes Gøran, Stian og Dag Otto til en siste duell.

(SIDE2): I vinter har ekteparet Berit (52) og Ove Aunli (52), Cathrine Roll-Matthiesen (41), Stian Grimseth (37), Cecilie Brinck Rygel (40), Dag Otto Lauritzen (52), Gøran Sørloth (46), Hilde Gjermundshaug Pedersen (44) og Ole Klemetsen (37) kjempet om seieren i suksesserien «Mesternes Mester» på NRK som over én million nordmenn har fått med seg hver fredag. I sju episoder har vi sett dem utfordre seg selv både fysisk og psykisk gjennom hinderløyper, utholdenhetstester og mentale konkurranser.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I kveld er det endelig klart for en fartsfylt finale med de tre finalistene Gøran, Stian og Dag Otto.

Stem på din favoritt til høyre i saken! Du kan lese intervju med vinneren på Side2 klokken 21 i kveld.

Ingen fortrinn
Forrige uke imponerte Hilde Gjermundshaug Pedersen i stresstesten, men hun trakk allikevel det korteste strået og tapte mot Stian i nattesten. Til Side2 fortalte hun at det var bittert å ryke ut, men at hun følte hun var sjanseløs mot Stian.

Les mer her:- Utrolig bittert

Forrige fredag så vi Gøran vinne overlegent da en elektrisk hinderløype sto på menyen. Han knuste dermed romkameraten Dag Otto, som fikk seg et skikkelig strømstøt fra hinderet. Men det er selvsagt helt åpent hvem som vinner finalen - ingen har fortrinn fra før slik det har vært fram til nå.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Internjustis
I løpet av serien har vi sett at disse konkurransemenneskene har ført en litt annen politikk i huset enn andre realitydeltakere gjør. En internjustis der bunnpersonen tar med seg personen over har rådet og vært fulgt så godt som til punkt og prikke av samtlige deltagere utenom da Ove trakk kona Berit i loddtrekning. Cathrine likte ikke politikken til å begynne med, men fortalte til Side2 at hun så verdien av det til slutt.

Grunnen er ganske enkelt at da ville de tre finalistene ha fortjent den plassen, og det er deltagerne enige om at disse tre gutta har gjort.

- Det er uten tvil tre verdige finalister som står igjen, sa Cathrine til Side2 da hun måtte pakke kofferten og reise hjem for to uker siden.

Hederspris
Av alle deltagerne er det én som utmerket seg for Gøran, Stian og Dag Otto, som i et nettmøte med NRK skriver at Ove ble utropt til Mesternes mester hedersmann. Grunnen er blant annet at Ove trakk Berit til nattesten og sto ved det, skriver Dag Otto.

Serien har fått klengenavn som tåre-TV og Ove sa til Side2 da han røyk ut at det ble svært mange følelser i sving den gangen og da særlig når kona Berit gikk ut.

- Vi var en gjeng med voksne mannfolk som skrek mye, humret han til Side2 den gang.

Les også:- Skulle gjerne blitt lenger

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere