*Nettavisen* Nyheter.

Hvem dater hvem i Hollywood?

Sliter du med å følge med på hvem som er sammen med hvem i tinseltown? Ikke stress, her er oversikten! Se bilder nederst.

17.04.07 16:04

(SIDE2): Hvis du, som oss, får seriøst vondt i hodet fra å prøve å følge med på hvem som dater hvem og hvem som har gjort det slutt, så kan du endelig slappe av. Les nedover, og bli oppdatert.

Bizarre har nemlig gått gjennom Hollywoods A-liste, og, ifølge dem selv, skilt ut ryktene fra sannheten.

Fra Britney Spears til Scarlett Johansson og Lindsay Lohan. Her får du den siste og heteste sladderen om stjernenes romanser.

Pete Wentz og Ashlee Simpson

Etter måneder med spekulasjoner, ble det endelig bekreftet tidligere denne uken at det definitivt er noe romantisk på gang mellom Ashlee og Fall Out Boy-bassist Pete. Det søte paret, som begge er glade i eyeliner, ble sett mens de klinte for harde livet under en kamerats bursdagsfest på Parc i Hollywood i helgen. En av de andre gjestene på utestedet skal ha sagt:

- De prøvde definitivt ikke å skjule at de er sammen. De holdt på ganske heftig, og det var rimelig intenst. Men de så bra ut sammen.

Så da vet vi det!

Les mer her:Ashelee desperat på sjekkeren

Pamela Anderson og Tommy Lee

Er de? Er de ikke? Er de? Det har i alle fall ikke manglet på romanserykter rundt paret som giftet seg etter å ha kjent hverandre i 96 timer, men som i 1998 skilte seg etter tre år med ekteskap. Siden den gang så har de giftet seg og skilt seg på nytt, og nylig ble de observert sammen på en strand på Hawaii, sammen med deres to sønner.

Ingen av parets talspersoner har kommentert ryktene eller forholdet, men venner tror den gamle flammen brenner ganske hett igjen mellom de to.

Les mer her:Pamela på stranden

Jessica Simpson og John Mayer

Siden bruddet med ektemannen Nick Lachey, har Jessica forsøkt så godt hun kan å holde kjærlighetslivet stt hemmelig.

Men, nå er popbaben så forelsket at hun ikke klarer å skjule at hun er stormende forelsket i musikeren John Mayer. Bildene av Jessica og John som står og kliner på ei strand i Australia har denne uken gått verden rundt, og indikerer at hun er klar for at verden skal vite at de to faktisk er kjærester.

En observant kilde skal ha sett de to:

- De så flotte ut sammen. John konsentrerte seg kun om Jessica, og de gikk tett sammen og leide.

Les mer:Jessica er forelsket

Nicole Richie og Joel Madden

Siden de ble sammen mot slutten av fjoråret, ser det ut til at suppertynne Nicole og vocalisten i bandet Good Charlotte har knyttet ganske så sterke bånd.

Joel dumpet nemlig hans store kjærlighet Hilary Duff i november til fordel for Nicole, og paret har vært uadskillelige siden.

I tillegg ble Nicole nylig sett med en koloss av en stein på fingeren, og det satte fart i ryktene om at paret kommer til å gifte seg i Mexico til sommeren.

En kilde skal ha sagt:

- Det er virkelig seriøst mellom dem, og de har sagt «jeg elsker deg» til hverandre.

Så søtt.

Les mer her:Nicole single igjen

Scarlett Johansson og Ryan Reynolds

Skal vi dømme ut i fra den koselige, romantiske helgen Scarlett tilbragte sammen med Alanis Morrisettes eks-forlovede, Ryan, er hun ikke single lenger.

Det finnes ingen bilder som bekrefter disse hete ryktene, men rapporter fra «over dammen» sier at Scarlett snaut klarte å holde fingrene unna moromannen Reynolds under påskeoppholdet i New York.

Et øyevitne kunne fortelle til People Magazine:

- De var i godt humør, og gikk definitivt og leide. De var et søtt par!

Les mer her:Avviser romanse med Justin

Justin Timberlake og Jessica Biel

Ryktet om at disse to har «hooked up» er et av de som bare nekter å forsvinner.

Rett etter at Justin gjorde det slutt med skuespilleren Cameron Diaz ved juldetider, var det mange som håpet at han ville bli sammen med eksen Britney Spears, og kanskje hjelpe henne tilbake på en renere sti. Men, Justin og Jessica, som er mest kjent for rollen som prestedatteren Mary Camden i TV-serien «Seventh heaven», skal ha blitt sett flørtende på Princes Oscar-nachspiel. De skal også ha vært på skiferie sammen.

Begge skal ha benektet disse ryktene, men sladdertungene er nå skarpet igjen, etter at paret skal ha blitt sett kyssende på en fest i Malibu for en uke siden.

En kilde sa til US Weekly:

- Hvis Jessica sto og snakket med en gjeng med jenter, så kom Justin bort og begynte å kysse henne på halsen, og de begynte å kline.

Les mer her:Elsker fortsatt Cameron Diaz

Paris Hilton og Josh Henderson

Verdens mest kjente jet-setter Paris klarte kunststykket å gjøre millioner av kvinner verden rundt sjalu når hun kapret Josh, mest kjent som den hotte gartneren i TV-serien «Desperate Housewives».

Josh fremstår som en kjernekar, etter å ha uttalt:

- Jeg har masse respekt for kvinner. Når jeg er i et forhold, er kjæresten min alt jeg tenker på. Jeg er en virkelig en-kvinnes-mann.

Noen onde tunger vil ha det til at Josh, som datet Ashlee Simpson i to år, bare dater Paris for å få oppmerksomhet og bruke henne som et hjelpemiddel for å fremme karrieren sin.

I tillegg skal ryktene ha det til at Josh dukket opp på døren hennes tre ganger på tirsdag, i håp om litt kyss, klapp og klem, men hotellarvingen skal visstnok ha avslått tilbudet.

Så gjenstår det bare å se om han fortsatt respekterer kvinner like mye etter å ha datet Paris...

Les mer her:Hvem kysser Paris?

Britney Spears og Luke Walton

Etter å ha gjort seg ferdig med rehab forrige måned, ser det ut til at Britney har funnet en ny hobby; basketball.

Tobarnsmoren tilbragte påskeferien med å se på LA Lakes spille mot Phoenix Suns på Staples Center i Los Angeles.

Det kan hende hun bare har en nyoppdaget glede og interesse for spillet, men det heteste tipset er at hun er der for å sjekke ut LA-stjernen Luke Walton. Britney innrømmet nemlig i fjor at hun var forelsket i Luke, som er sønnen av legenden Bill Walton.

Og nå som eksmannen Kevin Federline ser ut til å være fullstendig ute av bildet, ser det ut som Britney endelig gjør et fremstøt.

Les mer her:Britney dater basketstjerne

Drew Barrymore og Spike Jonze

Siden hun gjorde det slutt med Strokes-trommisen Fabrizo Moretti i januar, etter et fire år langt forhold, tar Drew definitivt igjen tapt tid.

Hun ble observert mens hun byttet basiller med filmregissøren Spike etter en privat middag på Ivy at The Shore på Stanta Monica.

Men, mange mener Spike bare er Drews «rebound guy».

Les mer:Drew vil ha barn

Lindsay Lohan og Kevin Federline

Hollywoods lateste par, Lindsay og K-Fed, ble observert sammen forrige helg.

En kilde i bildebyrået X17 sa:

- Jeg fikk en telefon fra en av våre filmfotografer som tok bilder av Lindsay, og han spurte om han skulle fortsette å følge henne, eller gå for å sikre seg noe video sammen med noen fotografer som var med Kevin Federline. Vi ble enige om at han skulle følge Lindsay videre, lite visste vi at de kom til å ende opp på samme sted!

Nå vet ikke vi hvor seriøst det er mellom de to, ettersom Lindsay ser ut til å ha en ny mann hver dag, men vi velger å tro at hun ikke kommer til å henge fast ved Britneys rester altfor lenge...

Les mer:På date med Britneys eks

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.