RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem eier disse julegavene?

(Posten)
Sist oppdatert:
Er disse fem pakkene «fra Eva og Helge» dine?

ANB/ (SIDE2): Før jul jobber Postens julegavedetektiv Åse Lerfald og hennes medhjelpere på spreng for å løse flest mulig saker. I en forsendelse har hun kommet over fem pakker som ingen vet hvor skal.

De er pent pakket inn i gullfarget julepapir. På lappene står det «Til Berit», «Til Trond Erik», «Til Steffen», «Til Truls Erlend» og «Til Chatrine», og alle sammen er altså «fra Eva og Helge».

Adresselappen er ikke fylt ut, så den er til liten hjelp. Pakken har heller ikke poststempel, derfor kan man ikke se hvor i landet den er levert inn.

Bakgrunn: Julegavedetektiven løser mysterier

Vil ha svar
- Denne saken vil vi så veldig gjerne løse. Men det er veldig vanlige navn, og ingen etternavn eller adresse å lete på. Derfor står vi fast. Jeg ville blitt så lykkelig om noen kunne hjelpe oss med denne, sier sjefsjulegavedetektiven.

Dersom noen kjenner julepakkene, eller tror at de kan ha julegaver på avveie, kan de ta kontakt med Postens julegavetelefon på 23 14 90 90. Posten har også en liste på nettsiden sin over andre pakker som foreløpig ikke har kommet frem til jul og som de trenger hjelp til å finne ut hvor skal

Til nå har Lerfald og hennes medarbeidere hatt 62 saker å jobbe med – 48 av dem er allerede løst.

- Jeg blir rett ut i bedre julestemning for hver sak vi klarer å finne ut av, sier Lerfald, og trekker frem en spesiell som de løste denne uken:

Pakken de hadde var «Til Dag», «Fra Thor». Ingen adresse, men den var sendt i en konvolutt fra Bergen kommune. Ved god hjelp fra sentralborddama i Bergen kommune løste saken seg i løpet av halvannet døgn, og Dag får sin fortjente julegave fra Thor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere