Gå til sidens hovedinnhold

Hvem eier «Laten»?

Undulaten som kom inn fra kulden! Den vesle fuglen som mirakuløst overlevde sin ferd i det fri, har engasjert folk i hele Groruddalen.

LINDERUD: Aldri har Lars Erik Koritov ved Tropehagen Zoo opplevd slikt engasjement som den vesle undulatens liv og levnet har skapt.

Rush

Etter Lokalavisen Groruddalens oppslag sist uke har den daglige lederen opplevd den reneste telefonstormen.

På lørdag var det 30-40 som ringte og lurte på hvordan det sto til med den vesle. Mange lurte på hva som vil skje om eieren ikke melder seg og om de da kunne få overta foreldreskapet, sier Lars Erik Koritov og legger til:

Det var også mange fra Romsås og Grorud som ringte og lurte på hvorfor det ikke sto mer om undulaten inne i avisen når det var henvisning på forsiden, sier han.

Lokalavisen beklager at saken falt ut i øvre utgave grunnet teknisk feil. Den kan for øvrig leses på www.lokalavisen.no.

Navn

Det står bar til med fuglen.

Den har kommet skikkelig til hektene nå. Spiser, er sjeldent kontaktsøkende og biter ikke når den sitter på hånden, forteller den daglige lederen.

På strak arm tar han avisens oppfordring om å sette navn på det blåhvite nøstet.

Det må bli «Laten». Han sitter rolig og spiser hele dagen. Tar i det hele tatt livet og oppstusset med stor ro, ler dyrekjenneren.

Etterlyser

Noen eier har fortsatt ikke meldt seg. Undulaten er såpass spesiell at Koritov er sikker på at den stammer fra Tropehagen Zoo.

Den har en veldig spesiell fjærdrakt. Stort blått bryst og sjeldent mye hvitt på kroppen. Og vi venter fortsatt på at eieren skal melde seg, sier han.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant