RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Hvem er best kledt i år?

Sist oppdatert:
Stem fram din favoritt til årets best kledte mann i 2009!

(SIDE2): 2009 går mot slutten, og i den anledning stemmer vi i Side2 fram årets best kledte norske kvinne og mann. I år har vi gjort et nøye utvalg, og plukket ut våre ti favoritter som har utpekt seg i året som har gått. Det er nå opp til deg å kåre fram din favoritt av disse ti kvinnene og ti mennene. Avgi din stemme til venstre på siden.

STORT BILDESPESIAL LENGER NED

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Stem også på Norges best kledte kvinne her

Ler mer om herrenes stil her!

Sivert Høyem
Artisten som satser under eget navn etter at Madrugada la opp, har en helt egen sans for det moteriktige og tidløse. Sivert varemerke er trolig hans åletrange bukser, men også hans helt spesielle sans for enkle svarte, hvite eller blå skjorter. Side2 liker Høyems litt rocka, men beskjedne stil. Les mer om Sivert «må ha» her.

Christian Ringnes
Denne mannen ser du sjelden uten et tørkle i halsen. Christian er av få finansmenn som kan dukke opp på rød løper under Oslo Fashion Week - og det gjør han selvsagt stilsikkert i dress og skjorte. Les mer om Christian Ringnes her.

John Carew
Fotballesset er blant de mest stilsikre utenfor banen. John Carew har en elegant stil, som minner mer om herrene i Italia og Frankrike, men han kan også gå for en litt mer rocka stil med skinnjakker, dype utringning og store smykker. Se hvem som er John Carews drømmedame her.

Daniel Franck
Snowboardstjernen forandret drastisk stil da han ble sammen med Surferosa-artisten Mariann Thomassen, og Side2 innrømmer at vi er imponert. Daniel viser seg fra en mer trendy og leken side, med innslag hentet fra 50- og 60-tallet. Se flere bilder av Norges svar på James Dean her.

Marcel Lelienhof
Mia Gundersens fotografkjæreste har en laidback stil, og elsker skjorter og jeans. Han stiller gjerne i en lekker trenchcoat på rød løper. Les også hva Marcel mente om konas deltakelse i «Skal vi danse».

Fredrik Saroea
Artisten i Datarock har en avslappet street stil med mye T-skjorter og jeans. Stilen gir likevel assosiasjoner til en mer bohemstil, mye på grunn av Fredriks hår. Les også hva Elijah Wood mener om Datarock her.

Morten Abel
Artisten kler seg alltid elegant i skjorter, slips og dressjakker, og gjerne i farger som skiller seg litt ut fra resten av antrekket. Skinnjakker og Ray Ban-briller er også blant hans favoritter. Les også «Temmelig mye juling fra Abel».

Kjell Nordstrøm
Designeren og stylisten tør det ingen andre kan. Han skiller seg ofte ut på rød løper, og kommer alltid i det sprekeste antrekket. Men mange norske menn har faktisk mye å lære av Baronen. En dress er ikke bare en dress, skal vi tro Kjell, som spriter opp herreantrekket med hatter, slips, skjerf, hansker og boots. Les også Baronens beste tips til et lekkert hår på julefesten.

Noman Mubashir
NRK-programlederen liker plagg som ingen andre har, se bare på antrekket han dukket opp i på rød løper under åpningen av Oslo Fashion Week, der han stilte i en helt spesiell jakke, jeans og kritthvite sko. Side2 møtte Noman Mubashir på shopping i fjor. Bildene ser du her.

Kristopher Schau
Artisten og forfatteren ser egentlig ikke ut til å bry seg så mye med hva ham slenger på seg om morgenen, men det er nettopp det som gjør hans stil litt sexy. Band T-skjorter, skinnjakker, kjettinger og jeans er blant Kristophers favoritter. Kristopher innrømmet i høst at han har kuttet strengen. Les saken her.

SE FLERE BILDER AV DE NOMINERTE HER!

2676

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere