*Nettavisen* Nyheter.

Hvem er deiligst i Norge?

Over 17.000 brukere har sendt inn sine bilder og bedt andre om å vurdere hvorvidt de er deilige eller ikke. Mer om kåringen leser du her.

17.09.03 07:37

Dersom du mener du har et pent ansikt, en lekker kropp eller byens tøffeste tatovering, kan du nå sende inn dine bilder og få dem vurdert av andre brukere på nettstedet Deiligst.no.

Over 17.000 bilder er allerede registrert, og til enhver tid er det flere hundre brukere som er inne på tjenesten og gir karakterer til de bildene som liggere ute. Topplister over de mest populære guttene og jentene blir kontinuerlig oppdatert.

Dermed ligger alt til rette for at du kan få andres mening om ditt bilde og deg selv. Tjenesten legger også alt til rette for at du kan kontakte den eller de som du synes er ekstra vakre eller interessante.

Deiligst.no tilbyr også en rekke andre bildekategorier. For eksempel partybilder, humorbilder, dyrebilder, fete kjøretøy, barnebilder osv. Det bør derfor være bilder her som er interessante for de fleste.

Klikk på bildet for å forstørre.

Hvem finner du bilder av?
18-årige Cathrine fra Lysaker er en av de som du finner bilder av på Deiligst.no.

– Det startet da jeg hørte at en venninne var aktiv på deiligst. Jeg gikk inn for å se hva det var og syns det så litt gøy ut å bare prøve å legge ut et bilde for å se hva slags respons jeg fikk. Jeg startet med å legge ut et bilde og etter hvert så la jeg ut flere. Jeg syns også at det var gøy å kunne se hva andre hadde stemt på meg, fortalte hun i sommer.

Mer om Cathrine kan du lese her.

Ønsker du å besøke Deiligst.no og vurdere bildene av de som har meldt seg på eller sende inn dine egne bilder kan du følge linken under.

Besøk Deiligst.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.