RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem er denne kvinnen?

Sist oppdatert:
Tenker du noen gang på at personen som sitter ved siden av deg på et utested kan være en kjendis? Test deg selv her.

(Kvinnen på bildet over er en av verdens største kjendiser. Men da hun dukket opp på flyplassen i Japan var hun veldig anonym. Hvem det er ser du i bildegalleriet under)

Når de går på den røde løperen ser det ut som om Hollywood-stjernene er født uten noen skavanker. Men den blendende skjønnheten er ofte et resultat av mange eksklusive timer foran speilet.

Se skjønnhetsforvandlingen
I forkant av premierer og arrangementer jobber stjernene hardt for å se så bra ut som mulig. Hvordan de blir oppfattet her kan være utslagsgivende for deres fremtidige karriere.

Så deres utseende er ofte et resultat av mange ukers, måneders eller til og med års forberedelser. Forberedelsene koster både tårer, svette og noen hundre tusen kroner.

Noen eksempler på hvor stor forskjell det er på stjernene på og utenfor den røde løperen ser du i galleriet under.

Noen eksempler

Kirsten Dunst, 22 år
Før hun skal vise seg frem på et viktig arrangement hyrer hun inn superfrisøren John Sahag. Han krever i overkant av 33.000 kroner for å lage en perfekt frisyre. Heller ikke make-upen overlates til tilfeldighetene. For nye 33.000 kroner ordner imidlertid kjendismakeup-artisten Jillian Dempsey dette.

I tillegg bruker Dunst 134.000 kroner på hudpleie i måneden, samt 67.000 kroner på personlige trenere. Øvrige stylister og diverse skjønnhetspleie kommer på 87.000 kroner.

Så totalen for Dunst kommer opp i hele 355.000 kroner

Gwyneth Paltrow, 32 år
Også her sitter pengene løst. Bruker det samme som Dunst på hår og make-up, men foretrekker Laurent Dufourg som frisør og make-up av Salon Jeanine Lobell. Sistnevnte er kjent for å får sine kunders øyne til å fremstå som ekstra sexy.

I tillegg bruker hun 90.000 på hudpleie og plastisk kirurgi. Dette tallet er kvalifisert gjetning, skriver avisen, ettersom ekspertene ikke vet om hun benytter seg av plastisk kirurgi eller ikke.

Legger man til Paltrows utgifter på personlige trenere og diverse stylister kommer hun opp 300.000 kroner totalt. Da er det kanskje ikke så rart at hun kommer med på listene over de best kledde kjendisene.

Demi Moore, 42 år
En annen som har vært et fast innslag på skjønnhetskåringer og Oscar-fester i en årrekke er 42 år gamle Demi Moore. Hun er slående vakker, noe som kanskje skyldes at hun ifølge House of articles bruker utrolige 600.000 kroner på skjønnhetspleie måneden før en oscarutdeling.

Test deg selv på bildene under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere