*Nettavisen* Nyheter.

Hvem er denne mannen?

«The Mystery Man» har dukket opp i Sverige.

23.09.08 13:09

(SIDE2): Mannen med den ukjente identiteten ble fotografert sammen med skuespiller Pamela Anderson tidligere denne uken. De to satt på første rad sammen under Vivienne Westwood Red Label- visningen i forbindelse med moteuka i London.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Mystisk
Den såkalte maskemannen er kledt i sort dress og slips, hvit skjorte og er tildekket med en robotlignende maske og hvite hansker. Mannen blir bare kalt «The Mystery Man» eller «Albino Androids» når han fotograferes på kjendisfester eller premierer. Han har blitt sett sammen med en rekke av verdens vakreste kvinner.

Telegraph beskriver ham som «Det siste mysteriet i Hollywood».

Ifølge avisen ble han for første gang observert under filmfestivalen i Venezia. Da dukket han opp sammen med den italienske modellen og skuespilleren Laura Esposito. De to var på filmpremieren til «Burn After Readin».

Nå har han også festet i Sverige. Mandag var han i Stockholm sammen med programlederen Carolina Gynning. De to ankom filmpremieren på «Maria Larsson Eviga Ogonblick» sammen, og dro deretter på restauranten Pontus! i sentrum av hovedstaden.

Hvem er han?
Fremdeles er det ingen som vet identiteten til maskemannen, eller om det er snakk om en eller flere menn. Det kan også spekuleres i om dette bare er et PR-stunt.

De regelmessige gjesteopptredende fra den mystiske mannen kan ligne på maskene til personene kalt «Faceless people» som i sommer dukket opp på en rekke begivenheter i England. I ettertid viste det seg at det hele var et PR-stunt for firmaet The Lotus Group, som ønsket økt interesse for sin kommende nye bil.

Ulike debattforum på nettet har derimot andre teorier. På blant annet thestudentroom.com, er det en person som lurer på om maskemannen egentlig er Michael Jackson. Det vises til tidligere rykter om at Baywatch-stjernen og popkongen datet.

BAKGRUNN: Ler av Jacko-date

Side2 vil bli bedre - bli med på vår leserundersøkelse her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.