RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem er dette?

Foto: Steffman / Curd / Splash News (Steffman / Curd / Splash News)
Sist oppdatert:
Det er ikke godt å si hvem som skjuler seg bak denne overdimensjonerte hetten.

(SIDE2): Singel - igjen. Ikke rart Jennifer Aniston helst vil være i fred. Helst ville hun nok holdt seg innendørs, skal vi tro den enorme hetten hun prøvde å skjule seg under tirsdag.

LES MER OM KJENDISER HER

Usminket eller bare lei?
På grunn av en filminnspilling måtte likevel den vakre stjernen utendørs, selv om hun prøvde så godt hun kunne skjule at det var hun som kom ut av hotellet i New York.

På veien til filmsettet skjulte hun seg under en overdimensjonert hette, og Daily Mail spekulerer i om årsaken til at hun ikke ville vise ansiktet var fordi at hun var usminket eller om det var fordi hun var lei på grunn av sin nysingle tilværelse.

Tilbake til seg selv
Noen timer senere, på vei tilbake, var imidlertid Jennifer kommet ut av hetten, og hun var perfekt sminket slik vi er vant til å se henne.

Jennifer gjorde det nylig slutt med kjæresten John Mayer etter at han ikke lengre hadde tid til henne, men heller foretrakk å bruke tiden sin til å publisere oppdateringer på nettjenesten Twitter.

Alle gode ting er - to?
Det er imidlertid ikke første gangen at de to bryter opp. I 2007 gikk de også fra hverandre etter bare noen måneders bekjentskap. Et halvår senere fant de så tilbake til hverandre på Oscar-utdelingen, før de to nå igjen har gått hver til sitt.

Jennifer Aniston har flere andre kjente ekser, deriblant eksmannen Brad Pitt og ekskjæresten Vince Vaughn.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere