Hvem er du?

Foto: (Crestock.com)

Prøv vår personlighetstest og finn ut hva slags type du er.

15.09.09 20:36

(SIDE2): Har du lyst til å finne ut litt mer om deg selv? Hva andre oppfatter deg som, hvilken jobb du passer til og kanskje også hvilken partner du bør sikte etter?

Norges største: Møt 350.000 single her!

Ifølge den amerikanske antropologen Helen Fischer kan man dele mennesket inn i fire forskjellige personlighetstyper; forvalter, utforsker, forhandler og leder. De forskjellige typene kan kort beskrives som:

Forvalter:
En forvalter er en svært populær person. Som regel er forvalteren svært knyttet til venner og familie. Han eller hun har som regel en rolig fremtreden, og er skjelden bekymret. I tillegg er forvalteren gjerne konsekvent, lojal og beskyttende.

Utforsker:
En utforsker er kjent for sin høye energi, kreativitet og spontanitet. Han eller hun søker stadig nye opplevelser, og går ikke av veien for risiko og spenning. Utforskeren er intellektuelt nysgjerrig og slett ikke typen som følger flertallets mening.

Forhandler:
En forhandler utmerker seg med sin evne til å se helheten, til langsiktig planlegging og diplomatisk megling. Forhandleren er en intuitiv tenker som er fleksibel, verbal og sosial intelligent. I tillegg er han eller hun fantasifull, empatisk og omsorgsfull.

Leder:
Lederen er dristig, orginal, direkte og oppfinnsom. Her har vi å gjøre med en sann ikke-konformist. Lederen er dyktig i abstrakt tenkning og kortsiktig planlegging. Vedkommende er ofte bestemt og svært konkurranseinnstilt, i tillegg til harhudet og effektiv.

Har du lyst til å finne ut hvilken type du er, samt lese mer om din type, helt gratis?

Sjekk om du er forvalter, utforsker, forhandler eller leder her!

Etter å ha tatt testen kan du få tips til hvem som passer for deg.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.