*Nettavisen* Nyheter.

Hvem er faren til Anna Nicoles barn?

Fotografen som nå har blitt verdens nye kjendispappa er totalt ukjent for de fleste.

11.04.07 11:11

(SIDE2): I flere måneder har Larry Birkhead (34) vært den mystiske andre mannen, den ukjente fotografen fra Los Angeles som fortalte alle som ville høre på han at han egentlig var faren til Anna Nicole Smiths baby, melder AP.

Birkhead på nettet
Tirsdag ble det imidlertid bevist at 34-åringen som ser ut som en surfer faktisk var faren til lille Dannielynn.

Les hele saken: Han er far til Smiths barn

På nettet er det lite informasjon om Birkhead som ikke er relatert til omtalen rundt farskapet. Han har en nettside som ikke sier noe om hans privatliv, og som alle andre har han en profil på MySpace . Denne profilen er imidlertid satt som lukket for dem som ikke er hans venner.

Ifølge Ap ble han født i Kentucky i januar 1973. Han skal visstnok ha en tvillingbror, men en talsmann for hans tidligere advokat, Debra Opri, ville ikke bekrefte dette tirsdag, eller gi informasjon om hvor mange søsken han har. Advokatkontoret bekreftet imidlertid at Birkhead ikke har barn fra før.

Forberedt på papparollen
Selv om det å være far blir en ny rolle for Birkhead mener han selv at han er forberedt på dette.

- Definitivt. Jeg er kvalifisert for dette. Jeg har nieser og nevøer, fortalte han til Larry King i januar. Der fortalte han også at hans søsken hadde ført han opp som verge for deres barn om noe skulle hende dem.

Ifølge Birkhead møtte han Anna Nicole Smith på en Kentucky Derby-fest i 2003, men at de ikke begynte å date før de møttes igjen på samme arrangement året etterpå.

- Stern var sjalu
Hun hadde gått ned i vekt, og var mye vennligere enn året før. Hun inviterte han med på andre arrangementer for å ta bilder, og etter hvert endte de opp med et forhold, fortalte Larry Birkhead til FOX-reporter Greta Van Susteren i januar.

- Vi hadde, selv om det høres ut som om vi bare kranglet, en fantastisk tid i forholdet vårt, sa han i intervjuet.

- De to var sammen til mai 2006. Da var Anna Nicole gravid i femte måned.

På fødselsattesten til Dannielynn står Anna Nicole Smiths tidligere advokat, Howard K. Stern, oppført som barnets far. Ifølge Birkhead var Stern sjalu på deres forhold, og at han brøt med vilje opp forholdet deres.

Se video fra retten:

HTML EMBED

Kan arve en formue
Smith ble funnet livløs på et hotellrom I Florida 8. februar. Siden da har Birkhead gjentatte ganger fortalt at han er barnefaren. Han blir av amerikansk presse beskrevet som en vennlig og livsglad person.

Den årelange kampen om milliardformuen til Anna Nicoles eksmann, J. Howard Marshall II, er heller ikke over. Om det blir bestemt at hele eller deler av den enorme formuen tilfaller Dannielynn, vil familien Birkhead bli svært vellstående.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.