RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem er homo i Gossip Girl?

HVEM ER HOMO? Chuck, Dan eller Nate? Eller ingen?
HVEM ER HOMO? Chuck, Dan eller Nate? Eller ingen? (Stella)
Sist oppdatert:
I sesong to av den populære serien ryktes det at en av gutta kommer ut av skapet.

(SIDE2): Er du en av dem som absolutt MÅ ha med deg «Gossip Girl»? Vel, fortvil ikke, nye episoder er under innspilling i USA og programmet er tilbake på de amerikanske skjermene allerede neste måned. Og i kjent «Gossip Girl»-stil sladres det på nettforaer om den populære seriens nyeste lekkasje.

Kommer ut
Det ryktes at en av de mannlige hovedrolleinnehaverne kommer ut av skapet i en av de første episodene, skriver amerikansk TV Guide. Personen det gjelder skal visstnok fortelle om sin legning, finne seg en gutt og kline med den personen...

Nate (Chace Crawford), Chuck (Ed Westwick) og Dan (Penn Badgley) spiller de mannlige hovedrollene, og det kan jo tenkes at det er av de gutta som står frem som homofil. Men så har vi Dans pappa og Serenas lillebror som mulige kandidater.

Berører tre
Når en av guttene røper sin legning får det etter sigende konsekvenser for minst tre personer. Noen seere vil kanskje bli veldig overrasket, mens andre egentlig kan ha sett det komme...

I bøkene skal visstnok Serenas kjæreste Dan ha vært bifil, mon tro om det er han? Eller er han så oppover ørene forelsket i Serena at han bare vil ha henne? Det gjenstår å se.

CW, som står bak serien, rakk bare å spille inn halvparten av episodene før forfatterstreiken satt en stopper for all TV-produksjon, og det er altså resten av sesong en som nå spilles inn. Men som en bonus til alle fans har TV-selskapet også lovet at det blir en sesong to av den populære dramaserien.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere