*Nettavisen* Nyheter.

Hvem er hottest på nett?

ELLE, MELLE: Ingen av disse tre damene er årets mest populære på nett. Foto: (Getty Images)

Ingen av disse tre er nummer én...

20.10.09 21:48

(SIDE2): Nettstedet asylum.com har bestemt seg for å finne ut hvilke kvinner folket søker mest etter når de er på nettet.

Og basert på tall fra AOLs søkemotor har de kommet frem til følgende topp 10:

Få nytt fra Side2: Klikk her!

1. Mandy Moore
Mange vil nok bli overrasket over at den tidligere fjortispopdronningen Moore er årets mest populære kvinne på nettet. Men Mandy, som giftet seg med musikeren Ryan Adams tidligere i år, ser ikke ut til å ha mistet appellen av den grunn.

2. Rihanna
I et år hvor det har stormet fælt rundt stakkars Rihanna, er det ingen bombe at sangstjernen befinner seg såpass høyt oppe på lista. Vi mistenker også at de lekkede nakenbildene har hatt en del å si...

3. Farrah Fawcett
Da sexsymbolet fra 70-tallet døde av kreft samme dag som popkongen Michael Jackson gikk bort, ble det kanskje litt glemt her hjemme. Men i USA ser det ut til at folket tok «Charlie's Angels»-stjernens bortgang tungt.

4. Kim Kardashian
Med en av de aller mest berømte kjendisrumpene i verden og stadige oppslag i skandalepressen, er vi i Side2 ikke akkurat forundret over at godeste Kim er på topp 10-lista også i år.

5. Megan Fox
«Transformers»-baben Megan Fox er så definitivt kommet for å bli. Med kontroversielle (og av og til mindre intelligente) uttalelser, store blockbuster-roller og stadige topplasseringer i herrebladenes «mest sexy»-kåringer, vil hun nok fortsette å figurere i menn og kvinners nettsøk i lang tid fremover.

6. Miley Cyrus
At «Hannah Montana»-stjernen fortsatt ikke er mer enn 16 år ser ikke ut til å forhindre folks fascinasjon for hennes Disney-uskyldige vesen. Hennes stadig mer provokative lolita-stil gjør at mange trekker åpenbare sammenligninger til Britney Spears for ti år siden.

7. Britney Spears
Og godeste Britney, som har hatt et feiende flott comeback-år, ser ikke ut til å miste sin posisjon som en av verdens mest søkbare kvinner med det første hun heller. Etter et par katastrofale år har Spears virkelig greid å gjenskape seg selv som det popikonet hun var rundt årtusenskiftet.

8. Heidi Klum
Den 36 år gamle toppmodellen Heidi Klum gir seg heller ikke. Heidi er viden kjent for sin slanke figur, og statusen som gift firebarnsmor ser ikke ut til å legge en demper på populariteten.

9. Jessica Simpson
Selv om Jessica ble dumpet av NFL-stjernen Tony Romo dagen før hun fylte 29 i juli, virker det som om Simpson har trofaste nettstalkere (eventuelt fans) rundt omkring i verden. La oss håpe dette faktum hjelper mot kjærlighetssorgen hennes...

10. Kristen Stewart
Den 19 år gamle «Twilight»-stjernen er kanskje ikke like kjent som sin mannlige motspiller Robert Pattinson. Men i rollen som Bella Swan har hun likevel skaffet seg nok fans til å sveve inn på topp 10-lista.

Sjekk hele topp 100-lista her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.